Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου με τους γονείς του λοχία Κούκλατζη στην Αλεξανδρούπολη

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου με τους γονείς του λοχία Κούκλατζη στην Αλεξανδρούπολη

Συνάντηση με τους γονείς του αιχμάλωτου από τους Τούρκους στις φυλακές Αδριανούπολης λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, θα έχει σε λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Παυλόπουλος που λίγο μετά τις 5 το απογευμα έφτασε στην πόλη του Έβρου για τις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις ΕΛΕΥΘΕΡιΑ, ζήτησε να δει από κοντα και να μιλήσει με το Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη. Αυτοί λοιπόν θα μεταβοπυν από την Ορεστιάδα και θα τον συναντήσουν στο ξενοδοχείο “Αστήρ Παλλάς Εγνατία” όπου έχει καταλύσει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών μας σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον “γολγοθά” που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Να επισημάνουμε επίσης ότι αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στιε φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκικλή κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.