Αυτοί θα κυβερνήσουν; Ξέχασε το διαβατήριο του ο Κ.Μητσοτάκης-Μπλόκο των Τούρκων στους Κήπους

Αυτοί θα κυβερνήσουν; Ξέχασε το διαβατήριο του ο Κ.Μητσοτάκης-Μπλόκο των Τούρκων στους Κήπους

Ξέχασε το διαβατήριο του στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό διαπιστώθηκε όταν το μεσημέρι προσπάθησε να περάσει από τον τουρκικό Τελωνείο των Κήπων, ώστε να φτάσει στο Τσανάκαλε και από εκεί με καράβι να μεταβεί στην Ίμβρο, για τα θυρανοίξια ναού που θα πραγματοποιήσει αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Οι Τούρκοι τον μπλόκαραν φυσικά στα σύνορα και τελικά με το βραδινό καράβι μετέβη τελικά στο νησί  ο κ.Μητσοτάκης, που δικαιολογημένα ήταν έξαλλος με τους συνεργάτες του, αφού δεν είναι  δυνατόν παρόμοια θέματα να μην τα έχουν ρυθμίσει και να πρέπει ο ίδιος να τα σκέφτεται. Κι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας κυβερνήσουν, όταν δεν μπορούν να οργανώσουν ένα ταξίδι του προέδρου τους στην Τουρκία και ξεχνούν να τσεκάρουν αν έχει μαζί του το διαβατήρια και τα άλλα ταξιδωτικά έγγραφα.

Έριξε την ευθύνη στην… Μαρέβα

Ο ίδιος, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα θα διαρρεύσει, αποφάσισε να γνωστοποίησε ο ίδιος το πρόβλημα, ρίχνοντας μάλιστα τις ευθύνε ςστην σύζυγο του Μαρέβα με μια φωτογραφία που ανήρτησε. «Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! ? Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!» αναφέρει η χιουμοριστική ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ίδιου με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Μητσοτάκη: Να δώσει εδώ και τώρα ένα οριστικό τέλος στην

παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών μας η Τουρκία

Σε δήλωση του από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς:

«Τον άνεμο ελευθερίας που φύσηξε στην Αλεξανδρούπολη πριν 98 χρόνια, δεν απολαμβάνουν εδώ και 2,5 μήνες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως στις φυλακές της Αδριανούπολης», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με τους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς.


«Του ζήτησα να τους παρέχει όχι μόνο ηθική στήριξη, αλλά να υπενθυμίσει το αυτονόητο, ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας δεν φύλαγαν μόνο ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά σύνορα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε την Τουρκία «εδώ και τώρα να δώσει ένα οριστικό τέλος στην παράνομη κράτηση των δύο αξιωματικών, να σεβαστεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τους κανόνες της καλής γειτονίας. Να αναλογιστεί επίσης της ευθύνες της απέναντι στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*