Συνάντηση τετ-α-τετ Λαμπάκη-Μητσοτάκη στο SOHO, μετά από συνεχή αγωνιώδη τηλεφωνήματα του δημάρχου

Συνάντηση τετ-α-τετ Λαμπάκη-Μητσοτάκη στο SOHO, μετά από συνεχή αγωνιώδη τηλεφωνήματα του δημάρχου

Συνάντηση τετ-α-τετ για περίπου 15′ με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης την Δευτέρα στο καφέ SOHO, όπου είχε καθίσει με τους συνεργάτες του και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αυτό έγινε έπειτα από συνεχή και αγωνιώδη τηλεφωνήματα του δημάρχου, ο οποίος ήθελε πάση θυσία να συζητήσει με τον κ.Μητσοτάκη. Αυτός του απάντησε κάποια στιγμή πως βρίσκεται στο συγκεκριμένο καφέ και να πάει από εκεί προκειμένου να κουβεντιάσουν. Έτσι και έγινε, αφού έφτασε αμέσως ο κ.Λαμπάκης και οι δυο τους τα είπαν για λίγα λεπτά.

Προφανώς και η συζήτηση αφορούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το χρίσμα της Ν.Δ στο νυν δήμαρχο, ο οποίος έχει κάνει-με τι γνωστό αλαζονικό του ύφος-δηλώσεις όχι μόνο εναντίον του Αντιπροέδρου Κώστα Χατζηδάκη για το γνωστό θέμα του διαγωνισμού LED, αλλά μίλησε ειρωνικά σε εκείνη την εκπομπή της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ αναφερόμενος στην προηγούμενη επίσκεψη Μητσοτάκη στην περιοχή μας (25 Μαρτίου). Είπε συγκεριμένα πως αν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον δει, ξέρει που είναι και αυτός δεν πρόκειται να τρέχει να τον συναντήσει.

Αυτή την φορά όμως πήγε.. τρέχοντας στο SOHO, αφού άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές και προφανώς ο Βαγγέλης Λαμπάκης έχει μεγάλα… ζόρια, μια και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα τον στηρίξει η Νέα Δημοκρατία με όσα λέει και κάνει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*