Με… δεκανίκια από Φωτιάδη ψηφίστηκε χθες το δάνειο για τον φωτισμό LED

Με… δεκανίκια από Φωτιάδη ψηφίστηκε χθες το δάνειο για τον φωτισμό LED

Με… δεκανίκια από την παράταξη Φωτιάδη και πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Evros-news για το θέμα του δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τους λαμπτήρες LED, ψηφίστηκε στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό έγινε ομόφωνα από τους 28 Δημοτικούς Συμβούλους που μετείχαν και ενώ χρειάζονταν 27 ψήφοι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις του ιδιαιτέρου γραφείου του δημάρχου, οι δύο απο τους 3 “υπόπτους” από την προηγούμενη απουσία τους (Δ.Σ 30/04/2018) δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του και πάλι απουσίασαν. Πρόκειται για τους Σεφεριάδη Σ. και Σπηλιωτόπουλο Α. οι οποίοι έστειλαν σαφές μήνυμα στο δήμαρχο, ότι απο τώρα και μέχρι τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής σε κρίσιμα θέματα δεν θεωρούνται δεδομένοι.
Την κατάσταση έσωσαν οι σύμβουλοι της παράταξης κ.Φωτιάδη, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις. Δηλαδή οι Φωτιάδης,Γουμενίδης,Βουλγαρίδης,Γουδουλάκης και Θυμιανίδης (ούτε και αυτός θυμάται από πότε είχε να παραστεί σε συνεδρίαση και εμφανίστηκε ξαφνικά χθες), οι οποίοι όχι μόνο παρέστησαν -ίσως για πρώτη φορά όλοι μαζί-και μάλιστα σε εργάσιμη ημέρα και ώρα. Επίσης και ο Νίκος Τζανίδης που τελευταία έκανε κριτική στον Βαγγέλη Λαμπάκη, υπερψήφισε.
Όλα αυτά μάλιστα χωρίς να λάβει κανείς τους το λόγο (όπως προέκυψε απο την ραδιοφωνική μετάδοση της συνεδρίασης από το δημοτικό ραδιόφωνο), δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμαρχος έχει τα δικά του …δεκανίκια. Αυτός καλά κάνει και όταν μάλιστα πρόκειται για ένα τέτοιο έργο, απλά ορισμένοι που διαμαρτύρονται ή προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση, μην πράττουν τα ακριβώς αντίθετα γιατί εκτίθενται στον κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

..