“Περικυκλώνει” τον Παύλο Μιχαηλίδη με απ’ ευθείας ανάθεση καθαρισμού των ακτών στον ξάδερφο του ο Λαμπάκης

“Περικυκλώνει” τον Παύλο Μιχαηλίδη με απ’ ευθείας ανάθεση καθαρισμού των ακτών στον ξάδερφο του ο Λαμπάκης

Προσπάθειες να “περικυκλώσει” τον αντίπαλο του Παύλο Μιχαηλίδη, επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α και μοναδικό που του ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση, καταβάλλει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Μετά την πρόσληψη του ξαδέρφου του Παύλου Μιχαηλίδη του Σάββα ως ειδικού συνεργάτη, έγινε απ’ ευθείας ανάθεση για καθαρισμό των ακτών Αλεξανδρούπολης στον Παύλο Μιχαηλίδη του Κωνσταντίνου. Οπότε αναζητείται εναγωνίως  απο τον κ.Λαμπάκη για “αξιοποίηση” και άλλος συγγενής του Μιχαηλίδη, αφού όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές, το άγχος και ο εκνευρισμός του αυξάνονται, με αποτέλεσμα να προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις, όπως η παραπάνω. Προφανώς εφαρμόζει τις συμβουλές του γνωστού μυστικοσυμβούλου του (αποκαλουμένου……ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ), που χρόνια τώρα ασύδοτος και στο απυρόβλητο κινείται στο παρασκήνιο.

Με απόφαση λοιπόν του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Παντελίδη αποφασίζεται η: «Έγκριση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας για τον καθαρισμό των ακτών του Δήμου Αλεξ/πολης, προϋπολογισμού 24.204,80 €» στον κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Κ. ΠΑΥΛΟ, με ΑΦΜ 047351583, Δ.Ο.Υ.: ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΣΙΜΙΣΚΗ 6Α, 68131, ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, τηλ.επικ.:2551026228.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ