Διδυμότειχο: Η αποθέωση της λακούβας στον πρώην πεζόδρομο και νυν… δρόμο ταχείας κυκλοφορίας(ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Διδυμότειχο: Η αποθέωση της λακούβας στον πρώην πεζόδρομο και νυν… δρόμο ταχείας κυκλοφορίας(ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερη η κατάσταση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, τον κεντρικό δρόμο του Διδυμοτείχου. Ο πρώην πεζόδρομος ή αυτό το τραβεστί πράγμα που υπήρχε τέλος πάντων, έχει πλέον μετατραπεί σε δρόμο… ταχείας κυκλοφορίας, όπου υπάρχει η αποθέωση της λακούβας η οποία και προκαλεί δικαιολογημένα την οργή όλων.    

Το Evros-news.gr έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην τραγική κατάσταση του πρώην πεζόδρομου και νυν δρόμου κανονικής κυκλοφορίας, με τις πολλές λακούβες και τα σπασμένα πλακάκια που αποτελούν κίνδυνο για τους θαμώνες των καταστημάτων, τους εργαζόμενους και τους περαστικούς. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο, ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να δεχθούν κάποιο κομμάτι από τα σπασμένα πλακάκια, που περνώντας ένα αυτοκίνητο μπορεί να εκσφενδονίσει με τις ρόδες του.

Οι διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών που πλήττονται ιδιαίτερα, είναι συνεχείς στον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη και τους συνεργάτες του, αλλά δυστυχώς και σε αυτό το θέμα “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”. Δεν ασχολούνται να δώσουν λύση είτε αφαιρώντας τα σπασμένα πλακάκια και βάζοντας άλλα, είτε αποφασίζοντας να γίνει πραγματικός πεζόδρομος.

Ειλικρινά ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω κριτική της… λακούβας, αλλά είναι γεγονός ότι στο Διδυμότειχο η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κι όσο και αν έχουν χιούμορ οι κάτοικοι του λέγοντας ότι ο κεντρικός δρόμος με τις λακούβες κα έτσι όπως τρέχουν γρήγορα κάποιοι οδηγοί έγινε πίστα ράλι, πόσο να αντέξουν αυτή την οπισθοδρόμηση και την μιζέρια.

Ένα σχόλιο

  1. Ακριβώς όπως το θέσατε αγαπητέ-τη.Θα έπρεπε να είναι στολίδι αυτός ο δρόμος ο οποίος οδηγεί στα εναπομείναντα μέρη του κάστρου,το οποίο θα έπρεπε να είναι επίσης σε υπεράριστη κατάσταση κ όχι με 2 μέτρα χόρτα στα μέρη τα οποία αν συντηρηθούν σωστά και περιφραχθούν να μπορούν να είναι και μια πηγή εσόδων για τον δήμο.Ας μην μιλήσουμε για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της πόλης φυσικά..ούτε για το τεράστιο πρόβλημα ύδρευσης που αν δεν λυθεί πρίν απο οποιαδήποτε επισκευή του οδοστρώματος θα υπάρξει ως συνέπεια το γνωστό “ράβε ξήλωνε” .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*