ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων φύλαξης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης; Ο Επίτροπος δεν υπέγραψε να πληρωθούν

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων φύλαξης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης; Ο Επίτροπος δεν υπέγραψε να πληρωθούν

Παράνομες κρίθηκαν, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr, κάποιες από τις προσλήψεις που έγιναν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και αφορούν συμβασιούχους με ατομικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την φύλαξη.

Πρόκειται για μερικούς από τους 12 σεκιούριτι που προσελήφθησαν για να αντικαταστήσουν τις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης στο ΠΓΝΑ αλλά και σε πολλά ακόμα της χώρας, αφού η Κυβέρνηση θέλει παντού να  εφαρμόσει το συγκεκριμένο καθεστώς. Ήρθε όμως ο Επίτροπος και αρνήθηκε να υπογράψει για να πληρωθούν τα συγκεκριμένα άτομα, κάνοντας ΠΡΑΞΗ το ΕΝΤΑΛΜΑ που στάλθηκε. Κι αυτό γιατί διαπίστωσε ότι έλειπαν από ορισμένους προσληφθέντες οι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, που προβλέπονται από το νόμο.

Ουσιαστικά δηλαδή οι συγκεκριμένες προσλήψεις, από την στιγμή που δεν υπάρχει το απαραίτητο αυτό έγγραφο ώστε να είναι νόμιμες, κρίθηκαν από τον ΕΠΙΤΡΟΠΟ ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ζήτησε να υπάρξει νέα διαδικασία από τον ΑΣΕΠ και να επιλεγούν από τον κατάλογο των εφεδρικών καινούργια άτομα. Όλη αυτή η εξέλιξη όμως,δημιούργησε πρόβλημα σε όλους τους συμβασιούχους που προσελήφθησαν στις 15 Μαρτίου για την φύλαξη του νοσοκομείου και των χώρων του και έτσι παραμένουν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

Να θυμίσουμε εδώ ότι είχε υπάρξει πριν λίγο καιρό απόλυση άλλου συμβασιούχου και συγκεκριμένα νεοπροσληφθέντα τραπεζοκόμου, από τον Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη που είχε εκδώσει και ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αυτοαποθέωσης του, αφού όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο απολυθείς είχε καταθέσει πλαστογραφημένο απολυτήριο Γυμνασίου.

Πως όμως… ξέφυγε το θέμα με την έλλειψη της απαραίτητης για την πρόσληψη των συμβασιούχων φύλαξης Υπεύθυνης Δήλωσης και το εντόπισε ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ που αρνήθηκε να υπογράψει την πληρωμή τους κάνοντας το ένταλμα ΠΡΑΞΗ; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εξηγήσει ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις κ.Αδαμίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*