Διδυμότειχο: Πολλά παράπονα για οργανωτικά προβλήματα στον φετινό 3ο Αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ

Διδυμότειχο: Πολλά παράπονα για οργανωτικά προβλήματα στον φετινό 3ο Αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ

Πολλά παράπονα για οργανωτικά προβλήματα και ελλείψεις στον φετινό 3ο Αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ του Διδυμοτείχου, υπήρξαν τις μέρες που πέρασαν από την περασμένη Κυριακή 13 Μαίου, όταν και διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο συγκεκριμένος αγώνας, ο οποίος στο ξεκίνημα του το 2016 όλοι φιλοδοξούσαν να γίνει θεσμός. 

Αν και οι συμμετοχές έφτασαν περίπου στις 1500, με αθλητές όλων των ηλικιών και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών από τους συμμετέχοντες στην διεξαγωγή του αγώνα, τα οργανωτικά προβλήματα ήταν κάτι παραπάνω από φανερά. Είναι χαρακτηριστικές οι επισημάνσεις που έγιναν και ανέφεραν κάποια από αυτά:

 1. Πρώτος αγώνας (μικρός μαραθώνιος): …ανοργάνωτος, δεν υπήρχε καταγραφή κατάταξης, είμασταν λίγο χύμα αλλά ήταν πρώτος και δικαιολογείται. Στην εγγραφή δεν ήρθε ποτέ το e-mail επιβεβαίωσης.
 2. Δεύτερος αγώνας: …καλύτερα οργανωμένος, με άτομα σε κάθε στενό, καταγραφή κατάταξης …ένα σωστό βήμα! Αν και στην εγγραφή δεν ήρθε ποτέ το e-mail επιβεβαίωσης
 3. Τρίτος αγώνας: πολύ ανοργάνωτος, καταγραφή κατάταξης …ίσως, έγγραφο συμμετοχής…αν το ζητήσεις (ξεχνούσαν να το δώσουν σε κάποιους – μαζί και σε μένα), το “μετάλλιο συμμετοχής” τα ίδια ..μου έδωσαν το χαρτί το άλλο το ζήτησα.
 4. Αυτοκίνητα πήγαιναν να χωθούν από στενά που δεν εποπτεύονταν ….μηχανάκια περνούσαν, έδωσαν το τελικό “οκ” για να περάσουν αυτοκίνητα, ενώ καμια 10αριά άτομα δεν είχαν τερματίσει.
 5. Τελειώνω τον αγώνα …δώσαμε το “τέρμα” μας εγώ και ένα άλλο παιδί, χώνονται 4-5 φωτογράφοι βγάζουν φωτογραφίες …πάω να πέσω σε 2-3(ήταν ακριβώς μπροστά) …αμφιβάλλω αν σημείωσαν τον χρόνο μου, ποιός ξέρει ..θα δείξει.
 6. Η εγγραφή στην σελίδα δεν υπήρχε, ενώ της κοπέλας μου υπήρχε (μαζί τις κάναμε και τις έκανα εγώ και τις δύο) – e-mail επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ.
 7. Έκανα εγγραφή ΞΑΝΑ εκεί, μπανάνες δεν υπήρχαν στον τερματισμό, νερά δεν υπήρχαν – Στον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα είχαν ΚΑΙ μπανάνες, ΚΑΙ χυμοί ΚΑΙ νερά – Απαράδεκτος ο φετινός αγώνας.. 1 βήμα μπρος(ο δεύτερος), 2 βήματα πίσω ο τρίτος.
 8. Υ.Γ. Για να μη μιλήσουμε για λεπτομέρειες, όπως το χαρτί συμμετοχής, απο χαρτονάκι έγχρωμο πήγαμε σε ασπρόμαυρο χαρτί και το μετάλλιο συμμετοχής έπεσε αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, η οργάνωση είναι το θέμα που δεν υπήρχε φέτος.

Ο δήμος Διδυμοτείχου πήρε φέτος την ευθύνη διοργάνωσης από τον Στρατό

Σ’υμφωνα με πληροφορίες μας, πέρισυ και πρόπερσι την ευθύνη διοργάνωσης την είχε η 16η Μεραρχία η οποία και επί ημερών του διοικητή της κ.Λαλούση ξεκίνησε τη διοργάνωση. Από φέτος την κύρια ευθύνη πήρε ο Δήμος Διδυμοτείχου.

 

ΣΧΟΛΙΟ Evros-news.gr: Πέρα από όλα αυτά, είναι ενδεικτικό και μας δημιούργησε άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι ο απολογισμός για τον 3ο Αγώνα Κάστρου Διδυμοτείχου δεν έγινε τόσες μέρες με ανακοίνωση από τον δήμο της πόλης, αλλά ήρθε χθες με ανακοίνωση από τον… Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Του οποίου κάποιοι άνθρωποι βοήθησαν σημαντικά στην διοργάνωση, με πρώτο και καλύτερο τον πολύπειρο σε παρόμοιες εκδηλώσεις Κώστα Πατερόπουλο, ο οποίος έδωσε και την ψυχή του άλλη μια φορά και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Επισημαίνουμε απλά πως και στο επικοινωνιακό κομμάτι, ήταν τεράστια η έλλειψη ενημέρωσης από τον δήμο Διδυμοτείχου, που έχει και την μεγάλη ευθύνη για την έλλειψη οργάνωσης.

5 Σχόλια

 1. Το ολο ρεπορτάζ σας ειναι μία καθαρη αντιγραφη των σχολίων που έγιναν σε ομάδα του Facebook.

  • Φυσικά και επειδή συμφωνούμε απόλυτα και τα διαπιστώσαμε και προσωπικά αφού βρεθήκαμε στον αγώνα όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία του υπεύθυνου μας Κώστα Πιτιακούδη, γι’ αυτό και τα δημοσιεύσαμε αγαπητέ φίλε. Αν έχετε άλλη άποψη για τον αγώνα ευχαρίστως να την δημοσιεύσουμε.

 2. Το οτι βρέθηκε εκει ο κύριος Πιτιακουδης τι σημαίνει δλδ;;
  Οτι αντιγραφετε οτιδήποτε απο αλλα σάιτ ο βγαζετε θεματακι;

  • Καμιά αντιγραφή από κανένα σάιτ, αλλά από μια ανάρτηση στο facebook όπου έγιναν κάποιες επισημάνσεις με τις οποίες συμφωνούμε. Επί της ουσίας ποιό είναι το πρόβλημα σας δεν μπορούμε να καταλάβουμε;

 3. Σταθης και συγκεκριμένα της δημοσίευσης μου ..δεν έχω πρόβλημα που έγινε πλήρης αντιγραφή αυτών που είπα απλώς θα μπορούσε στο τέλος να αναφερθεί το όνομα μου αν και για να είμαστε πιο τυπικοί θα έπρεπε να γίνει μια απλή ερώτηση ως προς το άτομο μου – Ξαναλέω δε με ενοχλεί απλώς ποιό είναι το σωστό αναφέρω

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*