Α.Ε.Διδυμοτείχου: Την αποχώρηση του απ’ τη διοίκηση ανακοίνωσε ο Τάσος Διαγκάκης

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Την αποχώρηση του απ’ τη διοίκηση ανακοίνωσε ο Τάσος Διαγκάκης

Την αποχώρηση του απ’ την διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο μέχρι πρότινος Ταμίας της ομάδας Τάσος Διαγκάκης, με δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής και επί τέσσερα χρόνια παράγοντας της ΑΕΔ, αναφέρει συγκεκριμένα:

“Αγαπητοί φίλοι-ες

Μετά από μια τετραετή θητεία στο Δ.Σ της ΑΕΔ, θεωρώ ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και δηλώνω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔ. Διότι όπως πιστεύω, παντού και πάντοτε οφείλουμε να δίνουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και νέα οράματα, να δημιουργήσουν κάτι καλύτερο για την πορεία της ομάδος μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Πρώτον: όλους τους φιλάθλους της ομάδος για την διαρκή στήριξη τους σε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αυτής της τετραετίας, ένα από τα καλύτερα ιστορικά της ΑΕΔ με επιτυχίες και μόνο επιτυχίες.
Δεύτερον : να ευχαριστήσω όλη την αγορά του Διδυμότειχου και της περιφέρειας, για την συνεχή οικονομική στήριξη σε μια από τις δυσκολότερες εποχές για την χώρα μας.
Τρίτον: να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, που πρόσφεραν σε αυτήν την ομαδική μας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομαδος μας πρωτοπόρα παντού.


Τεταρτον: να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που συγκρότησαν το Δ.Σ της ΑΕΔ για την άπταιστη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς έως και την 01/04/2018, ημερομηνία λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και τέλος να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Τσουλκανάκη Νικόλαο και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και για την μεγάλη του προσφορά προς την ομάδα της ΑΕΔ, που επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα.
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους με υγεία, διότι η ΑΕΔ είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστει πάντοτε και ιδιαίτερα τώρα που έχει αποκτήσει μέταλλο πρωταθλητή. Τα γεγονότα πάντα ακολουθούσαν την ΑΕΔ και δεν το τα ακολουθούσε ποτέ αυτή.
Μακάρι οι αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ της ΑΕΔ από 02/04/2018 και εντεύθεν, μελλοντικά (προσωπικά δεν συμμετείχα και δεν είχα κληθεί καταστατικά σε κανένα συμβούλιο) να είναι η αφετερία μια νέας λαμπρής πορείας της ΑΕΔ.
Με τιμή

ευχαριστώ πολύ για όλα
Διαγκάκης Τάσος”

Η τελευταία παράγραφος και συγκεκριμένη η αναφορά ότι ο μέχρι πρότινος Ταμίας της ομάδας δεν συμμετείχε σε καμιά συνεδρίαση του Δ.,Σ μετά τις 2 Απριλίου, σίγουρα αφήνει κάποια ερωτηματικά. Η ουσία είναι ότι μετά τον Βούλη Μπιλιακάκη που αποχώρησε ολοκληρωτικά όχι μόνο από την διοίκηση αλλά και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, άλλο ένα μέλος της πολύ πετυχημένης διοίκησης που οδήγησε την Α.Ε.Διδυμοτείχου στη Γ’΄εθνική, αποτελεί παρφελθόν διοικητικά. Αλλά η ζωή συνεχίζεται…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*