Εγνατία Οδός:  Ξεκινάνε έργα βελτίωσης οδοστρώματος από Κήπους ως την Βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης

Εγνατία Οδός: Ξεκινάνε έργα βελτίωσης οδοστρώματος από Κήπους ως την Βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης

Έργα βελτίωσης του οδοστρώματος, το οποίο σε πάρα πολλά σημεία βρίσκεται σε κακή κατάσταση και έχει προκαλέσει τα δικαιολογημένα και έντονα παράπονα των οδηγών, Ελλήνων και ξένων, ξεκινάει η Εγνατία Οδός από το Τελωνείο των Κήπων, μέχρι και την Βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα στελέχη της εταιρείας έχουν ολοκληρώσει την μελέτη για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται και πρέπει να γίνουν άμεσα και προγραμματίζουν την υλοποίηση των έργων με το ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου. Στόχος είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι να υπάρξει αντικατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος, αφού η λύση των… μπαλωμάτων μόνο επιπλέον προβλήματα δημιουργεί.

Έτσι θα γίνει φρεζάρισμα σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου απ’ τους Κήπους μέχρι την Βιομηχανική περιοχή και στα δύο ρεύματα και στη συνέχεια θα…πέσει καινούργια άσφαλτος. Φυσικά θα υπάρχουν οι απαραίτητες για την περίσταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με κλείσιμο κάποιας λωρίδας για τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά η μικρή ταλαιπωρία σίγουρα θα είναι για καλύτερη κυκλοφορία και μικρότερη φθορά των ελαστικών και γενικότερα των αυτοκινήτων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν, το χρονοδιάγραμμα και τις ρυθμίσεις που θα γίνουν όσο διάστημα αυτά διαρκούν.