ΤΙΕΔΑ: Η προχειρότητα(και η ανικανότητα φυσικά) σε όλο της το… μεγαλείο

ΤΙΕΔΑ: Η προχειρότητα(και η ανικανότητα φυσικά) σε όλο της το… μεγαλείο

Στην περίπτωση της ΤΙΕΔΑ (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης), όπου η ανικανότητα του Προέδρου της Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη αλλά και η προχειρότητα κυριαρχούν, κυριολεκτικά… σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Μιλάμε για την εμμονή του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη να… κλείνει τα μάτια και να μην προχωράει σε αντικατάσταση του επικεφαλής της. που τα έχει κάνει… θάλασσα.  Ένα ακόμα περιστατικό, έρχεται να αποδείξει ότι επικρατεί η προχειρότητα σε… όλο της το μεγαλείο.

Συγκεκριμένα, στις 17 Μαίου με πρόσκληση καλούνται τα μέλη του Δ.Σ της ΤΙΕΔΑ Α.Ε να συγκεντρωθούν στο χώρο του υποκαταστήματος ένα της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. (κάμπινγκ) σε συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2018 και ώρα 13.00μ.μ.!!!! Ναι, σωστά διαβάσατε.

Η ημερομηνία αφορά τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο και δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Να γίνεται δηλαδή λάθος στις ημερομηνίες, αλλά φυσικά ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης δεν ασχολείται με όλα αυτά τα λάθη, που δείχνουν έλλειψη σωστής λειτουργίας. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει κανένα δάνειο η ΤΙΕΔΑ από την Συνεταιριστική Τράπεζα για να πληρώνει τις υποχρεώσεις της αν και έχει έσοδα, αλλά και οι απ’ ευθείας αναθέσεις.

Απ’ ευθείας αναθέσεις σε Γιορτή Κρασιού και σεκιούριτι 

Είναι χαρακτηριστικό ότι και φέτος δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση και πάλι η Γιορτή Κρασιού, για την οποία παρεμπιπτόντως ακόμα δεν έχει γίνει Οικονομικός απολογισμός και ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών για τα προηγούμενα χρόνια. Τί έσοδα και έξοδα είχε δηλαδή και αν… μπήκε μέσα. Αυτό πάντως είναι ένα θέμα που το Evros-news.gr ψάχνει και συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να επανέλθουμε. Γιατί πολλά ακούγονται.

Επίσης, απ’ ευθείας ανάθεση θα γίνει και για τις υπηρεσίες σεκιούριτι, αφού ένα από τα θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΤΙΕΔΑ την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαίου (και όχι Απριλίου όπως γράφει η Πρόσκληση), είναι:

Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης δαπάνης των υπηρεσιών φύλαξης της ΤΙΕΔΑ ΑΕ για τη φύλαξη του χώρου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής κατά τη διάρκεια της Γιορτής Κρασιού 2018 και του Camping κατά τη διάρκεια
της θερινής σεζόν 2018.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 23… ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΙΕΔΑ