Ορεστιάδα: Τί αποχαιρετάει ο δήμαρχος Μαυρίδης; Την Σχολή Διατροφολογίας που “χάθηκε” επί των ημερών του;

Ορεστιάδα: Τί αποχαιρετάει ο δήμαρχος Μαυρίδης; Την Σχολή Διατροφολογίας που “χάθηκε” επί των ημερών του;

Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε ένας φίλος από την Ορεστιάδα. Δείχνει τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, μαζί με τον Κοσμήτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της πόλης Σπύρο Κουτρούμπα και φοιτητές των τμημάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας, να χαιρετούν ή να… αποχαιρετούν κάποιον.

Πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο – ντοκυμαντέρ για την Ορεστιάδα, το Τμήμα Δασολογίας και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο που ετοιμάζεται αυτές τις μέρες και στο οποίο πήρε μέρος και ο κ.Μαυρίδης. Όπως τον βλέπουμε πάντως, μοιάζει να αποχαιρετάει τη… Σχολή Διατροφολογίας, η οποία δυστυχώς “χάθηκε” για την πόλη της Ορεστιάδας επί των ημερών του και μαζί της εκατοντάδες φοιτητές που θα έρχονταν εδώ και θα τόνωναν ακόμα περισσότερο την ζωή και την οικονομία της.

Κι αυτή η “μαύρη σελίδα” για την πόλη, γράφτηκε επί δημαρχίας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου, δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια, δεν ξεσήκωσε τους πάντες, ώστε με αυτόν μπροστάρη να διεκδικήσουν την εφαρμογή της απόφασης που πήρε η Σύγκλητος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου το 2017. Να ιδρυθεί δηλαδή το Τμήμα Διατροφολογίας στην Ορεστιάδα.

Έχει σημαντική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ο κ.Μαυρίδης, αφού δεν πήγε καν στην Κομοτηνή να συναντήσει τον πρυτανεύοντα Σταύρο Τουλουπίδη και τα μέλη της Συγκλήτου και να διαμαρτυρηθεί έντονα. Να δημιουργήσει μεγάλο επικοινωνιακό “θόρυβο” και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να ΙΣΧΥΣΕΙ η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ για την ίδρυση της συγκεκριμένης σχολής στην πόλη του.

Τον είδαμε να παίρνει… σβάρνα και τα αθηναϊκά κανάλια και να μιλάει για τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, αλλά για το συγκεκριμένο ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που… ερημώνει ακόμα περισσότερο την περιοχή του βορείου Έβρου, δεν… έβγαλε τσιμουδιά. Γιατί άραγε; Τί φοβήθηκε και δεν αντέδρασε ούτε… για τα μάτια του κόσμου; Δικαιολογημένα λοιπόν η φωτογραφία που βλέπουμε από τα γυρίσματα του βίντεο – ντοκυμαντέρ, μπορεί να έχει την λεζάντα: “Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ την Σχολή Διατροφολογίας που “χάθηκε” για την πόλη επί των ημερών του, χωρίς ο ίδιος να κάνει το παραμικρό”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*