ΕΡΧΕΤΑΙ το διπλό Cd “Γλέντια Θρακών” του Βαγγέλη Παπαναστασίου. Πάρτε μια γεύση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΡΧΕΤΑΙ το διπλό Cd “Γλέντια Θρακών” του Βαγγέλη Παπαναστασίου. Πάρτε μια γεύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σιγά-σιγά, αφού είναι σχεδόν έτοιμο, το διπλό Cd “Γλέντια Θρακών” ,του δεξιοτέχνη στο κλαρίνο συμπατριώτη μας Βαγγέλη Παπαναστασίου, στο οποίο συνεργάστηκαν μαζί του 24 τραγουδιστές και 16 μουσικοί του θρακιώτικου τραγουδιού από την περιοχή μας.

Πρόκειται για μια προσπάθεια, η οποία αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τον τόπο μας και φυσικά κατέγραψε και θα διατηρήσει για πάντα την φωνή αλλά και τις εκτελέσεις κορυφαίων Θρακιωτών τραγουδιστών και μουσικών. Ο Βαγγέλης Παπαναστασίου, που κόπιασε επί μήνες για τα “Γλέντια Θρακών”, μας έδωσε μια πρώτη γεύση. Τα καλύτερα σίγουρα έρχονται.

Με αφορμή την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας προσπάθειας που αφορά τη θρακιώτικη μουσική μας παράδοση, ο βιρτουόζος του κλαρίνου Βαγγέλης Παπαναστασίου, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον στενό του συνεργάτη και Μαέστρο Μπάμπη Χαραλαμπίδη, που είχε την επιμέλεια της ενορχήστρωσης. Γι’ αυτό και έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα:

“Η επιθυμία μου για συνεύρεση και συνεργασία τραγουδιστών και μουσικών της Θράκης στην επόμενη δισκογραφική μου κατάθεση το διπλό cd ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ!!! Σιγά σιγά ολοκληρώνεται!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου στα πλήκτρα και Μαέστρο Μπάμπη Χαραλαμπίδη τον άνθρωπο…… ορχήστρα με καταγωγή από τα Λάβαρα και Σοφικό Έβρου !!!!
Ο άνθρωπος που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια μαζί μου ατελείωτες ώρες με πολύ όρεξη μεράκι και υπομονή για την ολοκλήρωση της ενορχήστρωσης του νέου μου δίσκου. Μπάμπη σε ευχαριστώ που κατάλαβες από την πρώτη στιγμή την πολύ λεπτή ισορροπία των ηχογραφήσεων μεταξύ παραδοσιακών και ηλεκτρικών οργάνων με σοβαρότητα και ισορροπία στόλισες με τα πλήκτρα σου το όλο εγχείρημα!!!!

Σ΄ευχαριστώ που με τίμησες με την συμμετοχή σου!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλοι με ανυπομονησία να απολαύσουμε το διπλό Cd “Γλέντια Θρακών”, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ανάρπαστο σε Έβρο, Θράκη, Ελλάδα αλλά και παντού σε ‘όλο τον κόσμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*