Ο Αλέξανδρος Πολυχρονίδης νέος Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονίδης νέος Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονίδης είναι ο νέος Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αφού επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Βασίλειου Τσαουσίδη, στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα. Ο νέος Πρύτανης του ΔΠΘ προέρχεται από την Ιατρική Σχολή της Αέξανδρούπολης και η επικράτηση του φέρνει έναν διαφορετικό… αέρα και δυναμική.

Γεννημένος στην Κομοτηνή και με θητεία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης που ξεκινάει το 1984 ως εκπαιδευόμενος τότε στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου και φτάνει μέχρι το 2017 με δύο συνεχόμενες θητείες στην προεδρία του Τμήματος Ιατρικής. Τον ανέδειξε η κάλπη στον δεύτερο γύρο των εκλογών που ολοκληρώθηκε με την έκδοση των αποτελεσμάτων το απόγευμα της σημερινής ημέρας.

Οι επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των υποψηφίων πρυτάνεων Αλέξανδρου Πολυχρονίδη και Βασιλείου Τσαουσίδη πραγματοποιήθηκαν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην αίθουσα της Συγκλήτου, στην Κομοτηνή.

Ο κ. Πολυχρονίδης απέσπασε το 54% των ψήφων σε πλήρη αναγωγή από την ψήφο των μελών ΔΕΠ και των διοικητικών υπαλλήλων.  Η διαφορά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες  είναι περίπου στις 60 ψήφους.

Πηγή: xronos.gr

Ένα σχόλιο

  1. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης,!Η μεγάλη επιστημονική του ευρυμάθεια ,η αφοσίωση στην ιατρική επιστήμη,η έμφυτη ευγένεια και πάνω απ’ όλα η ανθρωπιά ,συνθέτουν την προσωπικότητά του σε κάθε πρωτοβουλία της δραστηριότητάς του .Να είναι γερός και πάντα άξιος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*