sdr

Αλεξανδρούπολη: Ουσιαστική η σύσκεψη των φορέων με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καβαθά

Σύσκεψη την οποία διοργάνωσε η ΟΕΒΕΣ Έβρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς.

Οι πρόεδροι των επαγγελματικών και βιοτεχνικών σωματείων Έβρου είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Ο κύριος Καβαθάς τόνισε ότι η ΓΣΕΒΕΕ προσπαθεί εντατικά να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται σφόδρα την περίοδο αυτή, αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα με κυριότερα την Υπερφολολόγηση, την Υπερχρέωση και την πενιχρή Χρηματοδότηση.

Οι συμμετέχοντες τοπικοί πρόεδροι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι και οι επιχειρήσεις τους με κυριότερα, το παραεμπόριο, το ΦΠΑ παραμεθορίων περιοχών, το κόστος μεταφοράς των πρώτων υλών και των εμπορευμάτων από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, ο ανταγωνισμός των αγορών της Τουρκίας και Βουλγαρίας και έθεσαν θέμα ανάγκης αναβάθμισης των συνοριακών τελωνίων των Κήπων, των Καστανέων και του Ορμένιου.

Στην Τεχνική Σύσκεψη, εκτός από τον κ. Καββαθά και τον κ. Μπέλλα, συμμετείχαν οι κύριοι Αλαβάντας Γεώργιος, Αλεξίου Δημήτριος, Δαβής Γεώργιος, Δαρούσης Δημήτριος, Δεληπούλιος Δημήτριος, Διαμαντίδης Ηλίας, Ηλιάδης Χρήστος, Κεσσούδης Βασίλειος, Μιχαηλίδης Παύλος, Πανταζίδης Κωνσταντίνος, Τοψίδης Χριστόδουλος, Τσομπανίδης Χρήστος, Χατζάκης Τριαντάφυλλος και Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος.