Συνάντηση κορυφής Εβριτών αυτοδιοικητικών στο Κολωνάκι

Συνάντηση κορυφής Εβριτών αυτοδιοικητικών στο Κολωνάκι

Συνάντηση κορυφής δύο Εβριτών αυτοδιοικητικών, είχαμε σήμερα το πρωί στο Κολωνάκι. Ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, που βρέθηκε στην Αθήνα για θέματα του δήμου, τα είπε στο γνωστό καφέ Pit της ομώνυμης πλατείας, με τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Αθηναίων και νυν Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Νίκο Βαφειάδη.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν φυσικά τα αυτοδιοικητικά θέματα, μια και ο εκ Ριζίων Ορεστιάδας Βαφειάδης, που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015 και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Έβρο, είναι Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχαν λοιπόν πολλά να κουβεντιάσουν οι δυο τους, αφού γνωρίζονται χρόνια και είναι φίλοι.

Σίγουρα πάντως θα συζήτησαν και για την κεντρική πολιτική σκηνή, μια και ο μεν Βαφειάδης αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στον Έβρο ή στην Α’ Αθήνας, ενώ και το όνομα του Πουλιλιού ακούστηκε και γράφτηκε, ως πιθανού υποψήφιου με το ίδιο κόμμα στο νομό μας. Άλλωστε στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια, ως Πρόεδροςε της Κοινότητας Λαβάρων αρχικά, δήμαρχος Ορφέα και τώρα Σουφλίου, με αποδοχή από τον κόσμο όπως δείχνουν οι συνεχείς εκλογικές του επιτυχίες, γιατί να μην… μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή; Οι άλλοι καλύτεροι είναι;