Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στην Ορεστιάδα

Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στην Ορεστιάδα

Ένας 23χρονος συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νότιο κόμβο Ορεστιάδας της Εθνικής Οδού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας,  για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν επίσης χθες (23-5-2018) στους νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Καβάλας και Δράμας, δυο ακόμα Έλληνες ηλικίας 40, 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 54 γραμμαρίων και τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο 40χρονος διότι κατείχε τριάντα ένα (31) ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.