Δήμος Αλεξανδρούπολης-Γαλλία… συμμαχία στο έργο της ΔΕΥΑΑ με χρηματοδίητηση Coca Cola

Δήμος Αλεξανδρούπολης-Γαλλία… συμμαχία στο έργο της ΔΕΥΑΑ με χρηματοδίητηση Coca Cola

Γαλλική είναι τελικά η εταιρεία που ανέλαβε ανάδοχος του έργου «Προμήθεια – Εγκατάσταση Συστήματος Αύξησης Χωρητικότητας Ταμιευτήρα Φράγματος Διπόταμου – Αισύμης Αλεξανδρούπολης», το οποίο χρηματοδοτεί η γνωστή πολυεθνική βιομηχανία αναψυκτικών Coca Cola.

Μετά από την αναφορά του Evros-news.gr στο συγκεκριμένο θέμα και τον σχολιασμό της έλλειψης περισσότερων στοιχείων για την εξειδικευμένη ξένη εταιρεία εταιρεία  «HYDROPLUS» που ανέλαβε την υλοποίηση του, το Δ.Σ.της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης δημοσιοποίησε τα πλήρη στοιχεία του αναδόχου. Η απόφαση που λήφθηκε στις 21 Μαίου αναφέρει ότι η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης:
Αποφασίζει Ομόφωνα

1. Την έγκριση του από 18-05-2018 Πρακτικού του διαγωνισμού και την κήρυξη της «HYDROPLUS», νομίμως εκπροσωπουμένης από τον Frank Del Ray, με έδρα στην 5 cours FERDINAND DE LESSEPS, TK 92500 ΠΟΛΗ : RUEL MALMAISON, ΧΩΡΑ : ΓΑΛΛΙΑ, Α.Φ.Μ. FR 57 353 781 131, ως οριστικής μειοδότριας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια – Εγκατάσταση Συστήματος Αύξησης Χωρητικότητας Ταμιευτήρα Φράγματος Διπόταμου – Αισύμης Αλεξανδρούπολης» , έναντι του συνολικού τιμήματος των 705.000,00€ πλέον 24% Φ.Π.Α. (169.200,00€), συνολικά
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 874.200,00€.

2. Αναθέτει στον κ. Πρόεδρο τις παραπέρα ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

ΓΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ