Την θεσμική συνεργασία Περιφερειακού Επιμελητηρίου ΑΜΘ-Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης συζήτησαν Χατζημιχαήλ, Τοψίδης

Την θεσμική συνεργασία Περιφερειακού Επιμελητηρίου ΑΜΘ-Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης συζήτησαν Χατζημιχαήλ, Τοψίδης

Την θεσμική τους συνεργασία συζήτησαν χθες Πέμπτη 24 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, με το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του νεοσύστατου Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο κ.Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αντώνιο Φραντζή πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στη νέα θέση. Η συζήτηση που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με αναφορές στα θέματα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ. Οι δυο τους άλλωστε έχουν και άριστες προσωπικές σχέσεις, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν καλά και είναι φυσικό να συνεργάζονται άψογα και σε θεσμικό επίπεδο.

Στη συνάντηση τους περιγράφηκε ακόμη η λειτουργία του νέου περιφερειακού οργάνου όπως αυτή αναμένεται σύντομα να προσδιοριστεί και συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο οργανισμών το οποίο θα συμφωνηθεί σε επόμενη συνάντηση των δύο επικεφαλής η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος του Ιουνίου.