Αποκαίδια έγινε το λεωφορείο που χτυπήθηκε από κεραυνό. Τί λέει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου

Αποκαίδια έγινε το λεωφορείο που χτυπήθηκε από κεραυνό. Τί λέει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που χτυπήθηκε πριν δυο περίπου ώρες από κεραυνό στο χωριό Μοναστηράκι Φερών και τυλ΄θχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οι επιβάτες που σώθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και την έγκαιρη αντίδραση του οδηγού.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς, αν και οι άνδρες τη Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης έφτασαν γρήγορα. Απλά όμως έσβησαν την φωτιάπου προκλήθηκε και δεν επέτρεψαν να επεκταθεί.

Απ’ τις πρώτες στιγμές βρέθηκε στο σημείο και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σταμάτης Ντούμπας, που έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία και την ακαριαία αντίδραση του. «Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό. Ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο. 

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες«, τόνισε χαρακτηριστικά στο Evros-news.gr ο κ.Ντούμπας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*