Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Σταύρου Τζωίδη. Η απόφαση Ξανθού

Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Σταύρου Τζωίδη. Η απόφαση Ξανθού

Αποδεκτή έκαναν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, την παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταύρου Τζωίδη, η οποία υποβλήθηκε αρχικά στις 6 Φεβρουαρίου και για δεύτερη φορά με νέα επιστολή στις 16 Απριλίου. 

Με βάση την απόφαση των δύο επικεφαλής του υπουργείου που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 18 Μαίου 2018, η απόφαση αναφέρει: “Αποδοχή παραίτησης του Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού
Νοσοκομείου Έβρου, με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα της έδρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, αρμοδιότητας της 4
ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης” και τονίζεται ότι στηρίχθηκε στην δεύτερη επιστολή παραίτησης: “Το αριθμ.πρωτ.1854/16-04-2018 έγγραφο του γραφείου Αναπληρωτή Διοικητή του Π.Γ.Ν. Έβρου
(οργανική μονάδα της έδρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) με θέμα «Επιστολή παραίτησης».

Έτσι στο τέλος της απόφασης οι Ξανθός και Πολάκης τονίζουν: “Αποδεχόμαστε την παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα της έδρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, αρμοδιότητας 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, του Υπουργείου Υγείας, κ. ΤΖΩΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 399190”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΩΪΔΗ

Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι λόγοι

που οδήγησαν στην παραίτηση τον κ.Τζωίδη

Όπως είχε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ πρώτο το Evros-news.gr, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τζωίδης είχε υποβάλλει την παραίτηση του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και στις 6 του μήνα έστειλε την πρώτη επιστολή παραίτησης στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον Αναπληρωτή Παύλο Πολάκη. Σε αυτή εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση. Όμως επειδή δεν έγινε αρχικά αποδεκτή, υπέβαλλε και δεύτερη στις 16 Απριλίου 2018, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ακολούθησε και 3η επιστολή προς τον κ>Ξανθό. Τελικά αυτός πριν 10 ημέρες, στις 18 Μαίου την έκανε αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παραιτήθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τζωίδης

Μέχρι τώρα ο Σταύρος Τζωίδης δεν έχει μιλήσει και εξηγήσει γιατί αναγκάστηκε να τα… βροντήξει από μια θέση όπου προσλήφθηκε εντελώς αξιοκρατικά, με βάση τον βιογραφικό που υπέβαλλε το καλοκαίρι του 2016. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοί είναι οι λόγοι που ουσιαστικά τον εξώθησαν σε παραίτηση. Προφανώς έχουν να κάνουν και με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και εντελώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΟΠΟ που λειτουργεί και διοικεί το Νοσοκομείο ο Διοικητής Δημήτρης Αδαμίδης, ο οποίος έχει την πλήρη στήριξη και κάλυψη του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*