Σήριαλ έχει καταντήσει πια η πρόσληψη της Σιδερά Δήμητρας, ειδικής συνεργάτιδας του δημάρχου Β.Λαμπάκη

Σήριαλ έχει καταντήσει πια η πρόσληψη της Σιδερά Δήμητρας, ειδικής συνεργάτιδας του δημάρχου Β.Λαμπάκη

Σήριαλ έχει καταντήσει πια στον δήμο Αλεξανδρούπολης, η πρόσληψη της Σιδερά Δήμητρας, ειδικής συνεργάτιδας του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού από πέρυσι το καλοκαίρι σχεδόν και λόγω γραφειοκρατικών λαθών των υπηρεσιών, με προσλήψεις που ακυρώνονται και νέες αποφάσεις, φτάσαμε να υπογράψει τελικά νέα σύμβαση στις 24 Μαίου.

Τα καθήκοντα που προβλέπονται σε αυτή για την σύζυγο του Διονύση Μαστορόπουλου, στενού συνεργάτη του δημάρχου είναι:
“Να ασχολείται με θέματα σχετικά με τo αντικείμενο της Αρχιτεκτονικής Τοπίου και πιο συγκεκριμένα την παροχή υπηρεσιών εντός του κύκλου γνώσεών της σε εξειδικευμένα θέματα που ενδεικτικά αναφέρονται στην εκπόνηση μελετών, διενέργεια ερευνών, σύνταξη εκθέσεων, προτάσεων- εισηγήσεων, παροχή επιστημονικής – τεχνολογικής βοήθειας καθώς και λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα πλαίσια της προς τούτο υφιστάμενης εμπειρίας της. Επίσης να ασχολείται με κάθε θέμα που της ανατίθεται από τον Δήμαρχο”.

ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΙΔΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Λες και δεν αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα η Αλεξανδρούπολη, τα οποία χρειάζοβται μάλιστα επειγόντως λύσεις και οι υπηρεσίες της καθώς κιαι ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάλης, ασχολούνται από πέρυσι τον Αύγουστο για την πρόσληψη της συγκεκριμένης ειδικής συνεργάτιδας. Αν είναι τόσο ικνή, πως και δεν την “άρπαξε” καμιά ιδιωτική εταιρεία; Πλήρωνε κορόιδο δημότη συνέχεια δημοτικά τέλη ή φόρους, για να γίνονται όλα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα…πατάτα Λαμπάκη, που ξαναπροσέλαβε Ειδική Συνεργάτιδα γιατί έγινε λάθος πρόσληψη τον Αύγουστο