Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων έρχεται αύριο στον Έβρο

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων έρχεται αύριο στον Έβρο

Στο νομό Έβρου θα βρίσκονται από αύριο οι σπουδαστές της Στρατιβτικής Σχολής Ευελπίδων, που πραγματοποιούν την καθιερωμένη κάθε χρόνο εκπαιδευτική τους εκδρομή σε χώρους ευθύνης της ΧΙΙ και της ΧVI Μεραρχίας Πεζικού. 

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει, ότι από την Τετάρτη 30 Μαΐου έως Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπεία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Ευέλπιδες ΙV Τάξης) θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης της Μεραρχίας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού της στη Θράκη.
Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 07:00 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο μνημείο «ΔΟΜΝΑ ΒΙΣΒΥΖΗ» με συμμετοχή τμημάτων στρατιωτικής μουσικής και απόδοσης τιμών.

Από τη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» ανακοινώνεται, ότι από την 30 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2018, σπουδαστές της IV Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), θα βρίσκονται στην Περιοχή Ευθύνης της Μεραρχίας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού τους ταξιδιού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Ευέλπιδες, θα επισκεφτούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ιστορικά μνημεία της περιοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*