Συνεχείς επαφές και συζητήσεις για υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γιώργος Πεταλωτής και στον Έβρο

Συνεχείς επαφές και συζητήσεις για υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γιώργος Πεταλωτής και στον Έβρο

Εντείνει τον τελευταίο καιρό τις επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής και στο νομό Έβρου, για πιθανή υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Evros-news.gr είχε αποκαλύψει πριν από καιρό ότι ο Κομοτηναίος πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, φαίνεται να κερδίζει την “μάχη” της υποψηφιότητας στο “Κίνημα Αλλαγής”, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν περιμένει την επίσημη έγκιριση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά για να κινηθεί. Κάνει ήδη συνεχείς συναντήσεις και κουβέντες με στελέχη όχι μόνο από την κεντροαριστερά, αλλά ακόμα και από την κεντροδεξιά παράταξη και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας, για πιθανή συνεργασία τους στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσει.

Ο κ.Πεταλωτής βρέθηκε πριν λίγες μέρες και στον Έβρο, ενώ έχει και συνεχείς τηλεφωνικές συζητήσεις με διάφορα στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμα και της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο πρώην Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης είχε δεξιούς στον συνδυασμό του (Σταύρος Καβαρατζής, Γιώργος Κουκουράβας, Χρυσή Μπαχαρίδου), οπότε δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ τον Γιώργο Πεταλωτή σκέφτονται στο Κίνημα Αλλαγής