Αδαμίδης: ΣΙΩΠΗ για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσλήψεις και εικονικές εξετάσεις. Ανακοίνωση για κλινική ΩΡΛ

Αδαμίδης: ΣΙΩΠΗ για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσλήψεις και εικονικές εξετάσεις. Ανακοίνωση για κλινική ΩΡΛ

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ΔημήτρηςΑδαμίδης εξακολουθεί να ΣΙΩΠΑ για τα ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ με τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του ρεπορτάζ το Evros-news.gr και εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία… πανηγυρίζει για την λειτουργία της πανεπιστημιακής ωτορινολαρυγγολικής κλινικής του ΠΓΝΑ. 

Αναφερόμαστε φυσικά στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ συμβασιούχων ως προσωπικό φύλαξης, τις οποίες έκρινε τέτοιες ο Επίτροπος και αρνήθηκε να υπογράψει για να πληρωθούν, όχι μόνο τα 4 συγκεκριμένα άτομα αλλά και οι υπόλοιποι, καθώς και τις ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που έγιναν με την χρησιμοποίηση ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι τυχαία το «ανακάλυψαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Πάει να κουκουλώσει τα ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; «Σιγή ιχθύος» του Διοικητή Δ.Αδαμίδη

Ο κ.Αδαμίδης, που στα λόγια… κόπτεται για την διαφάνεια, την σωστή διαχείριση και την πάταξη της ανομίας και των σκανδάλων, στην πράξη έχει πάθει… αφωνία και εξακολουθεί να μην παίρνει θέση στις δυο συγκεκριμένες υποθέσεις. Για τις οποίες είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ από την πρώτη στιγμή. Κι ενώ στο θέμα του πλαστού πιστοποιητικού μιας συμβασιούχου τραπεζοκόμου έβγαλε ανακοινώσεις και έκανε δηλώσεις για μηδενική ανοχή στα θέματα αυτά, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 4 συμβασιούχων φύλαξης, παραμένει «σφίγγα».

Αντί να δώσει εξηγήσεις, πανηγυρίζει για την κινική ΩΡΛ

Αντίθετα, σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της πανεπιστημιακής ωτορινολαρυγγολικής κλινικής του ΠΓΝΑ και αναφέρει:

“Τον Απρίλιο του 2016 ένας πανεπιστημιακός ΩΡΛ έλαβε 5ετή νόμιμη άδεια και λίγο αργότερα απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο 1 γιατρός ΩΡΛ που συνελήφθη για φακελάκι. Τότε η Διοίκηση του ΠΓΝΕ πήρε την απόφαση να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της ΩΡΛ του ΕΣΥ. Χάρις όμως στην άριστη συνεργασία του Δ/ντή της Παν/κής ΩΡΛ Αν. Καθηγητή κ. Κατωτομιχελάκη με τη Διοίκηση και τους γιατρούς του ΕΣΥ, με επιμονή και υπομονή τα πράγματα άλλαξαν ριζικά.
Έτσι σήμερα η ΩΡΛ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει 1 πανεπιστημιακό, 2 επιμελητές Β΄, 1 πανεπιστημιακό υπότροφο και 1 στρατιωτικό ΩΡΛ (ο τελευταίος μόνο για εφημερίες). Το έργο της αξιόλογο σε σύγκριση με την περίοδο 2012-2015: αύξηση νοσηλευομένων κατά 18%, αύξηση χειρουργείων κατά 13%, αύξηση σοβαρών επεμβάσεων κατά 80%, λειτουργία τακτικού εξωτερικού ιατρείου 3 φορές εβδομαδιαίως, ακοολογικό ιατρείο, μονάδα ενδοσκοπήσεων, για πρώτη φορά λειτουργία ιατρείου σιαλενδοσκόπησης και ειδικού ιατρείου αλλεργίας ρινός. Εξετάστηκαν 5270 από ολόκληρη την περιφέρεια (Τακτικά και Επείγοντα ιατρεία και κλινική).
Επιπλέον σημαντικό ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό έργο: βραβείο καλύτερης ερευνητικής εργασίας στο Πανελλήνιο Συνέδριο 2017, εκπόνηση 3 διδακτορικών διατριβών, 2 χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα, 4 διεθνείς δημοσιεύσεις, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές διπλωματικές διατριβές.
Εγκρίθηκε η αγορά μέσω ΕΣΠΑ συστήματος πλοήγησης για ενδοσκοπικές επεμβάσεις που αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το πετυχημένο έργο της ΩΡΛ αποδεικνύει ότι η συνεργασία Πανεπιστημίου – ΕΣΥ – Διοίκησης φέρνει καρπούς. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό της κλινικής.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ