Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Φυλάκιο-Βάλτος, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Φυλάκιο-Βάλτος, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία ο δρόμος Φυλάκιο-Βάλτος στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας, αφού ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την βελτίωση των σημείων του που βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η διαφορά προς το καλύτερο σε πολλά μέρη του συγκεκριμένου δρόμου είναι ορατές και σημαντικές, ενώ τελείωσε πλέον η ταλαιπωρία των οδηγών που ξεκίνησε τον πςερασμένο Σεπτέμβριο, όταν και έκλεισε για να αρχίσουν οι εργασίες. Επίσης, δεν υπάρχουν πλέον οι πολλές λακούβες που έκαναν την ζωή τους δύσκολη και την οδήγηση επικίνδυνη. Η διαδρομή προς την Ορεστιάδα συντομεύει κατά κάποια λεπτά και γίνεται πιο ασφαλής.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυπρίνου Γιώργος Σιώπης, που σχεδόν καθημερινά πηγαινοέρχεται στην Ορεστιάδα, κατέγραψε σε βίντεο μια μεγάλη απόσταση του βελτιωμένου δρόμου και μας τον παρουσιάζει.

1 Ιουνίου 2018, Καλό καλοκαίρι. Στις 31 Μαΐου 2018.Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον όδικo Άξονα Φυλάκιο – Βάλτος.Περνάμε ελεύθερα.👍

Gepostet von Giorgos Siopis am Donnerstag, 31. Mai 2018

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*