Επέμβαση και αυτοψία εισαγγελέα για τον Βιολογικό του Διδυμοτείχου

Επέμβαση και αυτοψία εισαγγελέα για τον Βιολογικό του Διδυμοτείχου

Εισαγγελική παρέμβαση για τον Βιολογικό καθαρισμό του Διδυμοτείχου, έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιήσει αυτοψία στον χώρο, όπως ενημέρωσε ήδη την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Διδυμοτείχου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βιολογικός της πόλης δεν λειτουργεί εδώ και πολλούς μήνες, κάποιοι μιλούν ακόμα και δύο χρόνια και αν γινόταν αυτοψία από τον εισαγγελέα χωρίς καμιά ειδοποίηση, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Σήμερα και από το πρωί, συνεργεία της ΔΕΥΑΔ και ο Πρόεδρος της Σταύρος Τσιτσιφύλλας βρίσκονται εκεί και προσπαθούν να θέσουν σε πλήρη λειτουργία τις εγκαταστάσεις, προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο πρόβλημα στον έλεγχο της ερχόμενης Δευτέρας, γιατί αυτό συνεπάγεται ποινικές ευθύνες.

Από σήμερα έμεινε χωρίς Γενικό Διευθυντή η ΔΕΥΑΔ

Από σήμερα πάντως η ΔΕΥΑΔ έμεινε και χωρίς Γενικό Διευθυντή, αφού ο Βαγγέλης Μίγγας είχε υποβάλλει την παραίτηση του από τις 19 Μαρτίου 2018 και αυτή έγινε δεκτή από το Δ.Σ της επιχείρησης στις 25 Απριλίου. Ζητήθηκε όμως από τον κ.Μίγγα να παραμείνει στη θέση του ως τις 31 Μαίου για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες και παράλληλα να βρεθεί “διάδοχος” του. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνέβη και εκτός απρόοπτου καθήκοντα Γενικού Διευθυντή θα αναλάβει προσωρινά ο Παναγιώτης Γουρίδης.

Η απόφαση αποδοχής της παραίτησης του κ.Μίγγα ανέφερε: “Με την υπ΄αριθµ. 35/25-4-2018 απόφασή του, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ∆ηµοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης ∆ιδυµοτείχου, έχοντας υπόψη το Άρθρο 61 «Παραίτηση Προσωπικού» του Ο.Ε.Υ. της ∆ΕΥΑ∆ (ΦΕΚ 1322/τ.Β΄/30-07-2007), έκανε αποδεκτή την 189/19-3-2018 δήλωση παραίτησης του Γεν.∆ιευθυντή της ∆ΕΥΑ∆ κ. Μίγγα Ευάγγελου, υπό την προϋπόθεση ότι θα παραµείνει στη θέση του έως την 31 Μαΐου 2018 ώστε να τακτοποιήσει τις αναγκαίες και ειδικές εκκρεµότητες που έχουν σχέση µε την εργασία του”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Γενικού Διευθυντή ΔΕΥΑΔ