Επαφές και συζητήσεις για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, απ’ τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Επαφές και συζητήσεις για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, απ’ τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Επαφές, συζητήσεις και κρούσεις σε διάφορα πρόσωπα, κάνει τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας, αρμόδιος για θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος, Γιάννης Παπαϊωάννου.
Ο πρώην Αντινομάρχης Έβρου, που εκλέχθηκε με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, αλλά προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι από τους στενούς συνεργάτες του πρώην βουλευτή και νομάρχη Νίκου Ζαμπουνιδη με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις, βολιδοσκοπεί όπως μαθαίνουμε, τις προθέσεις αρκετών στελεχών της αυτοδιοίκησης όχι μόνο στην πόλη της Ορεστιάδας, αλλά και στα διάφορα χωριά της.
Είναι συνταξιούχος στρατιωτικός και λόγω αυτής του της ιδιότητας, αλλά και των σχέσεων του με το Νίκο Ζαμπουνιδη, διαθέτει προσβάσεις στους πρώην συναδέρφους του στον στρατό και σε ψηφοφόρους που προέρχονται από το… βαθύ ΠΑΣΟΚ και ποντάρει στην επιρροή που αυτό έχει διατηρήσει κυρίως σε χωριά της περιοχής του Τριγώνου. Διατηρεί επίσης καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, κυρίως την βουλευτή Νατάσα Γκαρά αλλά και την μητέρα της Σούλα Εμμανουηλίδου, εκδότρια της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού “Μεθόριος”.

Ο κ.Παπαϊωάννου, είχε πριν λίγο καιρό και μια… δικαστική περιπέτεια, όχι φυσικά το ίδιο σοβαρή με τον συνεπώνυμο του (και ξάδερφο) πρώην δήμαρχο Ορεστιάδας Άγγελο Παπαϊωάννου που καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση, αλλά συνελήφθη με εντολή της εισαγγελέας ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα, μετά από καταγγελίες πολιτών. Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκε.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις του θα μείνουν σε διερευνητικό πεδίο. Κάποιοι άλλοι πιο… υποψιασμένοι, βλέπουν ακόμα και “δάχτυλο” του νυν δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, ώστε σε συννενόηση με τον αντιδήμαρχο του και με δεδομένο ότι θα εφαρμοστείν η απλή αναλογική στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Μαρία Γκουγκουσκίδου, παίρνοντας μέρος των ψηφοφόρων της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*