Υποχρεώθηκε και πλήρωσε πρόστιμο ο δήμος Διδυμοτείχου για παράνομη λειτουργία του ΧΑΔΑ

Υποχρεώθηκε και πλήρωσε πρόστιμο ο δήμος Διδυμοτείχου για παράνομη λειτουργία του ΧΑΔΑ

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε για παράνομη λειτουργία του ΧΑΔΑ και υποβάθµιση φυσικού περιβάλλοντος, µε πιθανές δυσµενείς επιπτώσεις στην δηµόσια υγεία και πιθανή ρύπανση περιβάλλοντος, πλήρωσε τελικά με απόφαση του ο δήμος Διδυμοτείχου.

Το ποσό που επιβλήθηκε ως πρόστιµο είναι του ποσού των 2.000 ευρώ. Μάλιστα στην συνεδρίαση του στις 8 Μαίου το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε:

Εγκρίνει την καταβολή από το ∆ήµο ∆ιδυµοτείχου του ποσού των 2.000,00 €, που αφορά επιβληθέν πρόστιµο για υποβάθµιση φυσικού περιβάλλοντος, µε πιθανές δυσµενείς επιπτώσεις στην δηµόσια υγεία και πιθανή ρύπανση περιβάλλοντος κατά παράβαση του Ν. 1650/86, του Ν. 4042/2012 και της Απόφασης ΗΠ 50910/2003 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν.


Το παραπάνω πρόστιµο αποδίδεται εµπρόθεσµα (έως 31/05/2018) προκειµένου ο ∆ήµος ∆ιδυµοτείχου, να µην τύχει επί πρόσθετης οικονοµικής επιβάρυνσης µε ποσά προσαυξήσεων και τόκων υπερηµερίας εκπρόθεσµης καταβολής και µε δεδοµένο ότι στην περίπτωση αποδοχής της προσφυγής του ∆ήµου, κατά της αποφάσεως επιβολής του προστίµου, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ή συµψηφισµού του ποσού
Β. Την διάθεση πίστωσης του ποσού 2.000,00 €, σε βάρος της πίστωσης του Κ.Α. 00.6821.02 προϋπολογισµού του ∆ήµου έτους 2018″.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΑΔΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*