Μητροκτόνος: Ζήτησε χρήματα για ατύχημα που προκάλεσε, δεν του έδωσε και την σκότωσε

Μητροκτόνος: Ζήτησε χρήματα για ατύχημα που προκάλεσε, δεν του έδωσε και την σκότωσε

Τα χρήματα που ζήτησε από την μητέρα του, προκειμένου να πληρώσει επειδή προκάλεσε ένα ατύχημα με μοτοσυκλέτα στο Διδυμότειχο και αυτή αρνήθηκε να του δώσει, αλλά και το… θολωμένο του μυαλό, εκνεύρισαν τον 60χρονο στο χωριό Χανδράς της Ορεστιάδας και την σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια. Ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για φόνο.

Όλοι στο χωριό γνώριζαν τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο μητροκτόνος, ο οποίος έμενε με την 86χρονη μητέρα του. Αυτή κρατούσε και τα χρήματα της σύνταξης αναπηρίας που έπαιρνε ο γιος, της λόγω του προβλήματος υγείας του. Όταν λοιπόν την Κυριακή της ζήτησε χρήματα για να αποζημιώσει  την ζημιά που προκάλεσε με την μοτοσυκλέτα του πριν από καιρό στο Διδυμότειχο, μια και ενεπλάκη σε ατύχημα για το οποίο ευθυνόταν και η μητέρα του αρνήθηκε, τότε… θόλωσε ακόμα περισσότερο το ήδη θολωμένο του μυαλό. Αρχικά προσπάθησε να την στραγγαλίσει και όταν δεν τα κατάφερε, την σκότωσε με τα χέρια.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που έκανε νεκροψία-νεκροτομή χθες στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, αποφάνθηκε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και δεν ήταν… ατύχημα όπως ισχυρίστηκε ο δράστης, επειδή όπως έλεγε έσπρωξε απλά τη μάνα του και αυτή έπεσε και χτύπησε. Της αφαίρεσε την ζωή χτυπώντας την και καθώς ήταν ηλικιωμένη πέθανε.

Ενδεικτικό της ψυχολογικής του κατάστασης και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είναι το γεγονός ότι παρέμεινε όλη την Κυριακή μέσα στο σπίτι με την μητέρα του νεκρή και μάλιστα όταν γείτοντας πήγε να τους επισκεφθεί, του είπε πως είναι στο δωμάτιο της και κοιμάται.