Το φοβερό ΒΙΝΤΕΟ του συντοπίτη μας Πέτρου Πολυχρονίδη για τον Διαγωνισμό Πίτας που θα παρουσιάσει

Το φοβερό ΒΙΝΤΕΟ του συντοπίτη μας Πέτρου Πολυχρονίδη για τον Διαγωνισμό Πίτας που θα παρουσιάσει

Με ένα φοβερό ΒΙΝΤΕΟ, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί εκτός του ίδιου και η μητέρα του, ο συντοπίτης μας από τη Νέα Βύσσα δημοσιογράφος και παρουσιαστής του πετυχημένου “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης, διαφημίζει τον Διαγωνισμό Πίτας που θα παρουσιάσει ο ίδιος στις 9 ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη.

Τα χρηματικά βραβεία είναι τα εξής:Το 1ο (500) Ευρώ, το 2ο (200) Ευρώ και τα υπόλοιπα 8 Βραβεία των (100) Ευρώ το καθένα!!!

Gepostet von Ελένη Ιντζεπελίδου am Dienstag, 5. Juni 2018

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό λήγουν αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο φετινό ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΤΑΣ του Π.Σ. Αγνάντιας “ο Άγιος Γεώργιος” που θα γίνει στο Πάρκο Αλτιναλμάζη το Σάββατο 9 Ιουνίου με ελευθερη είσοδο για το κοινό, το οποίο μάλιστα θα καταναλώσει όλες τις πίτες που θα διαγωνιστούν. 


Στο τέλος του διαγωνισμού θα ακολουθήσει λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι, ενώ θα τιμηθεί και η κορυφαία μουσικοσυνθέτης και σολίστ του ακορτνεόν, η Σαμοθρακίτισσα Ζωή Τηγανούρια.

Τα χρηματικά βραβεία για την καλύτερη πίτα είναι τα εξής: Το 1ο (500) Ευρώ, το 2ο (200) Ευρώ και τα υπόλοιπα 8 Βραβεία των (100) Ευρώ το καθένα!!

Gepostet von Ελένη Ιντζεπελίδου am Dienstag, 22. Mai 2018

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*