Δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις και κορυφαίους νομικούς, φέρνει στον Έβρο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις και κορυφαίους νομικούς, φέρνει στον Έβρο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις, με την συμμετοχή κορυφαίων νομικών της χώρας μας, φέρνει στον Έβρο το 10ήμερο που μας έρχεται, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά θα διεξαχθεί η Διημερίδα με θέμα: «Η χρηματική οφειλή στο σύγχρονο δίκαιο», σε συνεργασία με την Ένωση Αστικολόγων, την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη). Ενδιαφέρει σημαντικά όχι μόνο δικηγόρους και δικαστές, αλλά και απλό κόσμο, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και τον καθένα μας.

Θα ακολουθήσει στις 15, 16 και 17 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Είναι μια πρωτοβουλία που έχει συμβολικό, εθνικό χαρακτήρα, πέραν των πολύ σημαντικών και σοβαρών νομικών και άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν. Ένας βασικός λόγος, είναι προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πανηγυρική έναρξη στην Ορεστιάδα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αδριανοπούπολη, όπου εξακολουθούν να κρατούνται αιχμάλωτοι στις φυλακές οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί από τους Τούρκους εδώ ιαι περισσότερο από 3 μήνες.

Γ.Ζαμπούκης: Πολύ σημαντικές και

οι δυο εκδηλώσεις για την περιοχή μας

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, που μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση… τρέχουν εδώ και αρκετό καιρό ώστε όλα να είναι έτοιμα για αυτές τις δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην περιοχή μας, μίλησε χθες στους δημοσιογράφους και ανέλυσε ποιά ακριβώς είναι τα θέματα που θα συζητηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

Το πρόγραμμα της Διημερίδας με θέμα «Η χρηματική οφειλή στο σύγχρονο δίκαιο»

Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη).
Έναρξη: Παρασκευή 8 Ιουνίου, ώρα 17:15.
Στο τέλος του Συνεδρίου θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*