Τέλος η ενασχόληση με τον σύλλογο εργαζομένων για τον Στάθη Στάμο. Δεν έθεσε υποψηφιότητα

Τέλος η ενασχόληση με τον σύλλογο εργαζομένων για τον Στάθη Στάμο. Δεν έθεσε υποψηφιότητα

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό ανάμιξη με τον σύλλογο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, πήρε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Στάθης Στάμος. Αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα  στις αρχαιρεσίες που γίνονται σήμερα και με δήλωση του ευχαρίστησε όσους ήταν συνοδοιπόροι σε αυτά τα 14 χρόνια που ασχολήθηκε. 

“Μετά από δεκατέσσερα χρόνια, ενασχόλησης μου με τον σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου,εκ των οποίων τα τελευταία δέκα χρόνια ως πρόεδρος ,θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου , που όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τους μου δίναν την δυνατότητα να συμμετέχω στο Δ.Σ του συλλόγου, ιδιαίτερα δε τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου των τελευταίων δέκα ετών, που με επέλεξαν να είμαι πρόεδρος τους.

Δώσαμε πολλούς αγώνες τα τελευταία έξι χρόνια που προέκυψε η συγχώνευση του νοσοκομείου, το βάλαμε ψηλά στην ατζέντα της τοπικής κοινωνίας, και το κάναμε γνωστό σε όλο το πανελλήνιο. Θεωρώ ότι σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων που κληθηκαμε να διαχειριστούμε ως ΔΣ. Εύχομαι το νέο ΔΣ που θα εκλεγεί, να συνεχίσει να αγωνίζεται για την στελέχωση και την αυτονομία του Νοσοκομείου, διότι το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές, είμαστε αναγκασμένοι να υποστηρίξουμε τη επιλογή μας να μείνουμε εδώ πάνω , και ένα από τα κριτήρια αυτής της επιλογής μας, είναι η ύπαρξη αυτού του Νοσοκομείου και η ασφάλεια που παρέχει στους πολίτες της περιοχής.

Πιστεύω πως η συλλογικότητα είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί σε λύσεις, και στον εργασιακό μας χώρο, αλλά και στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτά του νομού Έβρου , που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν πλάι μας, δίνοντας μας το βήμα να προβάλουμε τις θέσεις μας ως εργαζόμενοι και ως επαγγελματίες της υγείας.”.