Σε Βενετία μετατράπηκε το… Διδυμότειχο από ξαφνικό μπουρίνι. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπή ρεύματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε Βενετία μετατράπηκε το… Διδυμότειχο από ξαφνικό μπουρίνι. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπή ρεύματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδαν επιτέλους πολύ νερό στο Διδυμότειχο, που αντιμετωπίζει τα γνωστά και σοβαρά προβλήματα ύδρευσης, αλλά παραλίγο να τους… πνίξει, αφού η ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε μετά τις 6 το απόγευμα, μετέτρεψε σε… Βενετία τους δρόμους και παράλληλα σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Το μπουρίνι είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας, αλλά ήταν αρκετό να πλημμυρίσουν οι δρόμοι σε πολύ μεγάλο βαθμό και μάλιστα ο κεντρικός πεζόδρομος της Ελευθερίου Βενιζέλου θύμιζε περισσότερο… κανάλι της ιταλικής πόλης. Είναι χαρακτηριστικά τα βίντεο που βλέπετε μπροστά στο cafe NEW YORK, όπου το νερό υπήρξε κίνδυνος να μαζέψει στο πέρασμα του ακόμα και τα βαριά, σιδερένια τραπεζοκαθίσματα.

Παράλληλα, υπήρξαν διακοπές ρεύματος τόσο στην πόλη όσο και σε αρκετά από τα γύρω χωριά, όπου επίσης η ξαφνική νεροποντή δημιούργησε σημαντικά προβλήματα. Οι κάτοικοι μπορεί εδώ κα μήνες να πρόσμεναν και να παρακαλούσαν να βρέξει για τις σοδειές τους, αλλά τις τελευταίες μέρες, πότε το καταστροφικό χαλάζι που έπεσε σε πολλά χωριά της περιοχής, πότε η σημερινή καταιγίδα, αντί να λύσει δημιούργησε προβλήματα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίεςείναι του Πασχάλη Σωτηρούδη, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*