ΤΙΕΔΑ: Ούτε… επιστράτευση να είχαν. Κλήθηκαν να συνεδριάσουν μέσα σε 2 ώρες λόγω ναυαγοσωστών

ΤΙΕΔΑ: Ούτε… επιστράτευση να είχαν. Κλήθηκαν να συνεδριάσουν μέσα σε 2 ώρες λόγω ναυαγοσωστών

Η ΤΙΕΔΑ (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης), μας εκπλήσσει καθημερινά με τα όσα συμβαίνουν, πέρα φυσικά από την παροιμιώδη ανικανότητα του Προέδρου της Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη, ο οποίος τα έχει κάνει μπάχαλο παντού, αλλά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εξακολουθεί να τον διατηρεί στη θέση του.

Αν διαβάσει κάποιος την χθεσινή πρόσκληση για συνεδρίαση του Διοικητικού Σ υμβουλίου της, θα νομίσει ότι έχουΜε… επιστράτευση. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά φοβεροί. Αναρτήθηκε στις 11:47:36 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της 7ης Ιουνίου 2018, ότι καλούνται τα μέλη του Δ.Σ για συνεδρίαση στις 7 Ιουνίου 2018 και ώρα… 13.30′!!! Σε λιγΌτερο από δύο ώρες δηλαδή και φυσικά αυθημερόν, να παραστούν σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν για την πρόσληψη ναυαγοσωστών, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσει ούτε το δημοτικό κάμπινγκ.

Μιλάμε ότι ακόμα και… επιστράτευση να γίνει (βαράμε ξύλο μέρες που είναι) μπορείς να παρουσιασθείς στη μονάδα σου μέσα σε 24 ώρες. Στην ΤΙΕΔΑ ο Αρβανιτίδης τους θέλει μέσα στην επόμενη 1,5 ώρα.  Να παραστούν και να ψηφίσουν, χωρίς φυσικά να έχουν προλάβει να έχουν ενημερωθεί για το παραμικρό. Αλλά εδώ ο Χρυσοχοίδης και κάποιοι άλλοι δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το Μνημόνιο και το ψήφισαν, τα μέλη της διοίκησης της ΤΙΕΔΑ θα κολλήσουν να ψηφίσουν ότι τους φέρει ο Πρόεδρος;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΤΙΕΔΑ 

Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο-Πρόγραμμα Δι@ύγεια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*