ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ των συμπατριωτών μας Πέτρου Πολυχρονίδη-Ζωής Τηγανούρια για τον σημερινό Διαγωνισμό Πίτας

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ των συμπατριωτών μας Πέτρου Πολυχρονίδη-Ζωής Τηγανούρια για τον σημερινό Διαγωνισμό Πίτας

Με ένα φοβερό βίντεο που γυρίστηκε πριν από λίγη ώρα στο Πάρκο Αλτιναλμάζη, δυο σπουδαίοι Εβρίτες, ο εκπληκτικός δημοσιογράφος-παρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης απ’ τη Νέα Βύσσα και η εντυπωσιακή συνθέτης και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια απ΄τη Σαμοθράκη, μας καλούν  να βρεθούμε στις 7 το απόγευμα στον συγκεκριμένο χώρο για τον διαγωνισμό Πίτας. 

Φεστιβάλ Θρακιώτης πίτας… loading!?με Zoe Tiganouria.

Gepostet von Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis am Samstag, 9. Juni 2018

Τον διαγωνισμό διοργανώνει ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Αγνάντιας “Άγιος Γεώργιος” και θα γίνει σήμερα από τις 7 το απόγευμα στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Θα μπορούν να γευτούν και τις πίτες που θα συμμετέχουν και οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά βραβεία από 500 ευρώ ο πρώτος, 200 ο δεύτερος και 100 ευρώ οι 8 επόμενοι!

Την παρουσίαση του διαγωνισμού θα κάνει όπως τονίσαμε ο συμπατριώτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, ενώ θα βραβευτεί η Ζωή Τηγανούρια για την προσφορά της στον τόπο μας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το συγκρότημα του Παναγιώτη Μπαρμπούδη και χορευτικά συγκροτήματα.

Το κοπή το πίτα… (summer edition). Θρακιώτικη μάστερσεφική βραδιά. Εμείς θα φάμε καλά και άλλοι θα βγάλουν τις διακοπές τους. ?Θα χαρώ να πατήσω πατρίδα μετά από δέκα μήνες. ?Πληροφορίες στο video ⬇️Music: @thraxpunks

Gepostet von Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis am Donnerstag, 7. Juni 2018