Ορεστιάδα: Με μήνυμα συμπαράστασης στους φυλακισμένους στρατιωτικούς μας, οι σημερινοί αγώνες Δεξιοτεχνίας (φωτορεπορτάζ)

Ορεστιάδα: Με μήνυμα συμπαράστασης στους φυλακισμένους στρατιωτικούς μας, οι σημερινοί αγώνες Δεξιοτεχνίας (φωτορεπορτάζ)

Φωτογραφίες: Σταμάτης Γκροζούδης

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτοκινήτων και οδηγών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα η 14η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων. Ο κόσμος απόλαυσε μοναδικές στιγμές και φανταστικό θέαμα στο τέρμα της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Gepostet von Dimitris Logarnoudis am Sonntag, 10. Juni 2018

Οι σημερινές αγώνες αποτέλεσαν και ένα μήνυμα συμπαράστασης των διοργανωτών αλλά και των συμμετεχόντων στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, που εξακολουθούν για πάνω από 100 ημέρες να βρίσκονται φυλακισμένοι από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη. Άλλωστε αν δεν συνέβαινε αυτό, όπως έλεγαν όσοι βρέθηκαν στους αγώνες, οι Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης θα ήταν μεταξύ των θεατών.

Gepostet von Bill Deme am Sonntag, 10. Juni 2018

Οι αγώνες δεξιοτεχνίας καθιερώνονται πλέον ως θεσμός στην Ορεστιάδα, όπου υπάρχουν πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου, οι οποίοι είτε μετέχουν ως διαγωνιζόμενοι, είτε ως εκθέτες προϊόντων αυτοκινήτου και φυσικά πολύς κόσμος ως θεατές.

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και διαγωνιζομενους

Gepostet von Christos Tsobanidis am Sonntag, 10. Juni 2018

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τους αγώνες είναι του κορυφαίου φωτογράφου της Ορεστιάδας αλλά και του βορείου Έβρου Σταμάτη Γκροζούδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία με το Evros-news.gr. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*