Ορεστιάδα: Ο μοναδικός καφές espresso IL MILO, κερδίζει τους πάντες με την αξεπέραση γεύση του

Ορεστιάδα: Ο μοναδικός καφές espresso IL MILO, κερδίζει τους πάντες με την αξεπέραση γεύση του

Ο μοναδικός καφές espresso IL MILO, με την αξεπέραστη γεύση από τα καλύτερα χαρμάνια espresso και 100% Arabica κόκους καφέ, ξεκίνησε από την Ορεστιάδα και έχει αποκτήσει ήδη χιλιάδες φίλους. Αποτελεί την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια όλων στην πόλη, την περιοχή αλλά και το νομό Έβρου, όπου εξαπλώνεται συνέχεια η φήμη του.


Τον εκπληκτικό καφέ espresso IL MILO, 
μια “έμπνευση” και δημιουργία του Ηλία Μυλωνά,  μπορείτε να τον βρείτε και εσείς, μαζί με όσους τον έχουν ήδη απολαύσει και ξετρελάθηκαν από την μοναδική γεύση του, στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, στην Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 80 στην Ορεστιάδα (τηλ. 2552 029282).

Στο όμορφο περιβάλλον, μαζί με τις άλλες φοβερές γεύσεις που σας προσφέρει το αγαπημένο κατάστημα και στέκι όλων στην Ορεστιάδα και την περιοχή του βορείου Έβρου, ο μοναδικός καφές espresso IL MILO θα… ξετρελλάνει και εσάς όπως χιλιάδες άλλους που τον γεύθηκαν και έγιναν φανατικοί καταναλωτές του.

Τώρα και στην Αλεξανδρούπολη

Τον αξεπέραστο espresso ILMILO τον βρίσκεται τώρα και στην Αλεξανδρούπολη, στο καλύτερο αρτοποιείο
της πόλης. Στον Παρασχίδη μπορείς να γευτείς τον καφέ που σου αξίζει και να νοιώσεις την μοναδική, εκπληκτική εμπειρία του IL MILO.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*