Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ΔΕΥΑΑ για μια δράση που ετοιμάζουν

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ΔΕΥΑΑ για μια δράση που ετοιμάζουν

Σσυνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργο Ουζουνίδη στο γραφείο του δεύτερου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στις κεντρικές εγκαταστάσεις διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο οργανισμών και ως αποτέλεσμα τεχνικών επαφών και συνεννοήσεων των στελεχών των δύο μερών γύρω από θέματα από αφορούν την πόλη της Αλεξανδρούπολης με προφανή την παράμετρο του νερού.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε μία σειρά από κοινές στοχεύσεις και δράσεις οι οποίες πρόκειται να κωδικοποιηθούν και υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τη συνάντηση ο κ. Χατζημιχαήλ δήλωσε σχετικά: “Σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΑ συνάντησα τον Πρόεδρο της Γιώργο Ουζουνίδη. Έναν εξαιρετικό συνεργάτη και στενό φίλο ο οποίος συνεισφέρει διαχρονικά και κυρίως αποτελεσματικά στην πόλη από θέσεις ευθύνης!

Επί της ουσίας της συνάντησης, μετά από μία αναγκαία διαδικασία προσεγγίσεων και τεχνικών συνεννοήσεων το προηγούμενο χρονικό διάστημα συμφωνήσαμε στη σύναψη εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο οργανισμών στους οποίους τελούμε επικεφαλής και την θέσπιση κοινών στόχων.

Ευελπιστώ ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*