Πέτρος Πολυχρονίδης: Η πατρίδα μου, η Νέα Βύσσα Έβρου, ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η πατρίδα μου, η Νέα Βύσσα Έβρου, ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου

Ο εκπληκτικός συμπατριώτης μας τηλεπαρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης, βρίσκεται από χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Νέα Βύσσα Έβρου, το οποίο επισκέπτεται πάντα κάθε καλοκαίρι.

Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε facebook και instagram, διαφήμισε την προσπάθεια των συγχωριανών του να πετύχουν νέο ρεκόρ Γκίνες σε… πλεξούδα σκόρδου.

Ο Πέτρος, αφού “έκλεψε την παράσταση” στην παρουσίαση το βράδυ του Σαββάτου της Γιορτής Πίτας στο πάρκο Αλτιναλμάζη, όπου αποθεώθηκε από περισσότερο από 2.000 άτομα για τον μοναδικό του τρόπο και το γεγονός ότι είναι αυθεντικός και δεν ξεχνάει τον τόπο καταγωγής του, ανέβασε ένα βίντεο για το θέμα του σκόρδου. Όπως λοιιπόν έγραψε:

Έτοιμοι για ένα ελληνικό ρεκόρ Γκίνες.

Η Δήμητρα εκπροσωπεί στις 18 Ιουνίου τη Ν. Βύσσα του Έβρου για τη μεγαλύτερη πλεξούδα από σκόρδα. Πρέπει μπροστά στους κριτές του οργανισμού ρεκόρ Γκίνες, να πλέξει 300 μέτρα σκόρδα και να περάσει το ρεκόρ της Ουγγαρίας που είναι 255″.

Έτοιμοι για ένα ελληνικό ρεκόρ Γκίνες.Η Δήμητρα εκπροσωπεί στις 18 Ιουνίου τη Νέα Βύσσα του Έβρου για τη μεγαλύτερη πλεξούδα από σκόρδα.Πρέπει μπροστά στους κριτές του οργανισμού Guinness World Records, να πλέξει 300 μέτρα σκόρδα και να περάσει το ρεκόρ της Ουγγαρίας που είναι 255 μέτρα (στο video αναφέρουμε Πολωνία κατά λάθος).

Gepostet von Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis am Sonntag, 10. Juni 2018

Να επισημάνουμε ότι αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της έκθεσης Alexpo 2018 στην Αλεξανδρούπολη, την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και οι Βυσσιώτισσες με επικεφαλής τον Σύλλογο Καραθεοδωρή και φυσικά με τα φημισμένα παγκοσμίως σκόρδα Νέας Βύσσας, θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου, πλέκοντας ως τα 300 μέτρα.