Σαμοθράκη: Ο σύλλογος Επαγγελματιών καλεί όλους να επισκεφθούν το πανέμορφο νησί με ένα ΒΙΝΤΕΟ

Σαμοθράκη: Ο σύλλογος Επαγγελματιών καλεί όλους να επισκεφθούν το πανέμορφο νησί με ένα ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα βίντεο που δημιούργησε το 2016, χάρη και στην βοήθεια του Επιμελητηρίου Έβρου, ο σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης μας καλεί όλους να επισκεφθούμε το πανέμορφο νησί. 


Μάλιστα, με πολύ ειλικρίνεια, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γλήνιας που το ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την προβολή του στην τηλεόραση και καλεί τους συναδέρφους του να το κοινοποιήσουν στις προσωπικές τους σελίδες για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, όχι μόνο από τον Έβρο, αλλά παντού.

Σαμοθράκη, η σωστή επιλογή για τις διακοπές μας και το 2016!

Gepostet von Δέλτα Τηλεόραση am Freitag, 3. Juni 2016

Οι επαγγελματίες του νησιού κάνουν άλλωστε ότι μπορούν, αφού ο δήμος Σαμοθράκης είναι ανύπαρκτος στο θέμα της τουριστικής προβολής. Εδώ ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας απέφυγε να πάρει μέρος στην σύσκεψη με την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Αλεξανδρούπολη και δεν… καταδέχθηκε να επισκεφθεί για λίγα λεπτά τους κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Ρουμανίας, που επισκέφθηκαν το νησί με έξοδα των επιχειρηματιών. Σιγά μην ασχοληθεί πως θα διαφημιστεί η Σαμιθράκη.