Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τους εργαζόμενους

Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τους εργαζόμενους

Σε κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη, προχώρησαν εδώ και λίγη ώρα οι εργαζόμενοι της Διοικητικής Υπηρεσίας, ζητώντας άμεσες προσλήψεις στην υποστελεχωμένη υπηρεσία τους με μισούς εργαζόμενους από άλλα ανάλογα νοσοκομεία, εξαίρεση όλων των υπηρεσιών από την κινητικότητα και συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Πλωμαρίτη για απαντήσεις και δεσμεύσεις στα αιτήματα τους. 

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 7 το πρωί στον χώρο της Διοικητικής Υπηρεσίας και με επικεφαλής τον Πρόεδρου του Συλλόγου Χριστόδουλο Μεντζίη, αποφάσισαν να συνεχίσουν την Γενική Συέλευση και διαμαρτυρία στο γραφείο του Διοικητή κ.Αδαμίδη, έως ότου πάρουν τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Διοικητικής Υπηρεσίας. Όταν όμως πήγαν εκεί για να του παραδώσουν το σχετικό ψήφισμα της Γενικής τους Συνέλευσης, διαπίστωσαν ότι ο Διοικητής έλειπε με αναρρωτική άδεια. Αποφάσισαν λοιπόν να προχωρήσουν σε κατάληψη.

Στη συνέχεια ο κ.Μεντίζης και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων πήγαν στο γραφείο του επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ.Ρίττη προκειμένου να του παραδώσουν το ψήφισμα, αφού δεν υπάρχει Υποδιοικητής μετά την παραίτηση του Σταύρου Τζωίδη και όταν απουσιάζει ο κ.Αδαμίδης  τον αντικαθιστά ο επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας. Αυτός όμως, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στους δημοσιογράφους ο Χριστόδουλος Μεντίζης, αρνήθηκε να παραλάβει άμεσα το ψήφισμα με τα αιτήματα, επειδή όπως τους είπε έπρεπε πρώτα να δει ένα αντιπρόσωπο… φαρμακευτικής εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αδαμίδης: ΣΙΩΠΗ για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσλήψεις και εικονικές εξετάσεις. Ανακοίνωση για κλινική ΩΡΛ

Οι σημερινές εξελίξεις φέρνουν στην επιφάνεια τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και ανέδειξε έντονα το Evros-news.gr, αλλά ο Διοικητής Δημήτρης Αδαμίδης συνεπικουρούμενος δυστυχώς από τα φιλικά του ΜΜΕ που τηρούν “σιγή ιχθύος” προσπαθεί να τα κουκουλώσει. Όπως και τα ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ με την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης, αλλά και τις  εικονικές ιατρικές εξετάσεις με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών.