Ο Στέλιος Βραχιόλογλου Αντιπρόεδρος στην ΤΙΕΔΑ αντί του παραιτηθέντα Χατζηαναγνώστου

Ο Στέλιος Βραχιόλογλου Αντιπρόεδρος στην ΤΙΕΔΑ αντί του παραιτηθέντα Χατζηαναγνώστου

Αλλαγές είχαμε στην Τουριστική Ιαματική Επιχείρηδη Δήμου Αλεξανδρούπολης, την γνωστή μας ΤΙΕΔΑ, όπου τη θέση του παραιτηθέντα για λόγους υγείας Κωνσταντίνου Χατζηαναγνώστου,  πήρε ο πρώην Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς & Αθλητισμού Στέλιος Βραχιόλογλου.

Συγκεκριμένα, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ  του δήμου Αλεξανδρούπολης στις 30 Μαίου 2018 και με την και ΥΠ’ ΑΡΙΘ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ : 287 / 2018:
“Αποδέχεται την αίτηση παραίτησης του κ. κ. Χατζηαναγνώστου Κων/νου, τόσο από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. όσο και από μέλους της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. και ορίζει τον κ.Βραχιόλογλου Στυλιανό στη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ Α.Ε”.
Όπως είναι γνωστό, ο κ.Χατζηαναγνώστου είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, ευτυχώς την ξεπέρασε πλήρως και μετά από σύντομη νοσηλεία βγήκε απ’ το νοσοκομείο, αλλά επειδή οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία, παραιτήιθηκε από την συγκεκριμένη θέση. ​Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης προσπαθώντας να τηρήσει ισορροπίες μέσα στην παράταξη του και να ξαναμοιράσει την… πίτα της εξουσίας επειδή υπήρχαν γκρίνιες και παράπονα, έκανε μια εσωτερική αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.
Φυσικά είναι αξιοπρόσεκτη και μόνο… γέλια μπορεί να προκαλεί, η αιτιολογία της αντικατάστασης και το σκεπτικό της απόφασης, αφού αναφέρεται ότι πάρθηκε η απόφαση “έχοντας υπόψη την ανάγκη ευελιξίας και εύρυθμης λειτουργίας του Δ.Σ!!!!!!!!!”
Πέρα από τα θαυμαστικά, ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ που λέει και ο λαός. Γιατί κάτι τέτοιο θα είχε νόημα, αν συνέβαιαναν δύο πράγματα:
1) Αν υπήρχε μείωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ, που ως γνωστόν ανέρχονται σε 9 και παρέμεινε ο ίδιος αριθμός. Σε ποιά ευελιξία λοιπόν αναφέρονται;
2) Αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλαζε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τραιντάφυλλος Αρβανιτίδης, που είναι αντικειμενικά ο πιο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επικεφαλής δημοτικής επιχείρησης του δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εξακολουθεί να τον κρατάει ακόμα στη θέση του. Οι δυο τους μόνο γνωρίζουν γιατί συμβαίνει αυτό.
 Όλα τα προηγούμενα δεν έχουν καμιά σχέση με τον κ.Βραχιόλογλου, που είναι νέος άνθρωπος και γνώστης των θεμάτων που ασχολείται η ΤΙΕΔΑ, μια και είναι εκτός των άλλων και καλλιτέχνης, με συχνή παρουσία σε κέντρα διασκέδασης της Αλεξανδρούπολης και του νομού Έβρου γενικότερα.
Επίσης και ο νέος αντιπρόεδρος της δημοτικής  επιχείρησης θα αμείβεται όσο και ο αντικατασταθείς, δηλαδή με 750 ευρώ τον μήνα.
Να υπενθυμίσουμε απλά ότι η ΤΙΕΔΑ έχει λάβει πρόσφατα δάνειο απο τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου,δεν έχει δημοσιεύει απολογισμούς της Γιορτής Κρασιού για το 2016 και 2017 ώστε να μάθει ο κόσμος αν “μπήκε μέσα” και πόσο κι ούτε έχει αναρτημένους στην ιστοσελίδα της(www.tieda .gr) τους ισολογισμούς της, όπως είναι υποχρεωμένη απο το Γ.Ε.ΜΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ  ΤΙΕΔΑ

ΤΙΕΔΑ-ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*