Συγκέντρωση του Φραγκούλη Δούκα με φαγοπότι και διερεύνηση προθέσεων για τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Συγκέντρωση του Φραγκούλη Δούκα με φαγοπότι και διερεύνηση προθέσεων για τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για διεκδίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, φαίνεται πως είναι ο Φραγκούλης Δούκας. Γι’ αυτό και πριν λίγες μέρες κάλεσε φίλους του σε φαγοπότι, με σκοπό την διερεύνηση των προθέσεων τους.

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν, ότι σε χώρο ιδιοκτησίας της οικογένειας του στο κέντρο της πόλης, παρέστησαν περισσότερα από 30 άτομα, που έφαγαν, ήπιαν, άκουσαν τραγούδια και μεταξύ τύρου και αχλαδιού συζήτησαν και για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο κάλεσμα του πρώην Αντιδημάρχου του Γιώργου Αλεξανδρή, ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, που μπορεί να εκλέχθηκε με την παράταξη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά ανήκει στο… βαθύ ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάζαρος Κιτσικίδης (όποια… πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα είναι αυτός), ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αλεξανδρή, ο Νίκος Γρηγοριάδης, ο Άρης Καραμανίδης που στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες στήριξε τον Γιώργο Καμίνη και άλλοι.

Όπως λένε όσοι συζήτησαν με τον κ.Δούκα, δείχνει αποφασισμένος να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει τον δήμο της Αλεξανδρούπολης, αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει και κάποια δυσκολία εξεύρεσης ατόμων που θα συμπορευθούν μαζί του. Γι’ αυτό άλλωστε και πραγματοποίησε την συγκεκριμένη σύναξη, ώστε να βολιδοσκοπήσει προθέσεις, να ακούσει γνώμες και απόψεις και ανάλογα να προσαρμόσει στη συνέχεια τις κινήσεις του.