ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγιναν γονείς από χθες Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου, που γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγιναν γονείς από χθες Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου, που γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι

Γονείς από χθες έγιναν ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου, η οποία σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι,  καρπό του έρωτά της Κύπριας τραγουδίστριας με τον Αλεξανδρουπολίτη συνθέτη και τραγουδιστή.

Το γεγονός, που δεν το έχουν ακόμα δημοσιοποιήσει ίσως για να αποφύγουν την… πολιορκία των δημοσιογράφων, έχει γίνει ήδη γνωστό στην γενέτειρα του Μιχάλη, την Αλεξανδρούπολη και ήδη συγγενείς και φίλοι έχουν μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του και του ευχήθηκαν να τους ζήσει, ενώ κάποιοι μίλησαν και με την Ήβη Αδάμου. Οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες και αγαπημένοι της νεολαίας και όχι μόνο, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και έχουν δίπλα τους τα αγαπημένα οικογενειακά τους πρόσωπα.

Ο συντοπίτης μας δημιουργός, έχει δίπλα του τον πατέρα και την μητέρα του, αλλά και τον αδερφό του Ανδρέα που μετέβησαν στην Αθήνα, ενώ όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα ilovestyle.com, ταξίδεψαν στην Αθήνα και η μητέρα με τον πατέρα της Ήβης, Μαριάννα και Αδάμος, καθώς επίσης και η αδελφή της, Δέσποινα με το σύζυγό της, Ανδρέα.

Όπως έχουν ήδη δηλώσει ήδη οι δυο ευτυχισμένοι γονείς, η κορούλα τους θα μεγαλώσει στην Αλεξανδρούπολη, την οποία όπως λέει η Ήβη Αδάμου, θεωρούν πολύ όμορφη και ιδανική πόλη για να μεγαλώνει ένα μωρό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*