ΒΙΝΤΕΟ: Σκουλίκια και ακαθαρσίες στη μεταφορά των σκουπιδιών. Κάποιοι επιμένουν να ταξιδεύουν και επιβάτες μαζί

ΒΙΝΤΕΟ: Σκουλίκια και ακαθαρσίες στη μεταφορά των σκουπιδιών. Κάποιοι επιμένουν να ταξιδεύουν και επιβάτες μαζί

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που έφτασε στο Evros-news.gr, από το σημερινό, δεύτερο ειδικό δρομολόγιο του ΣΑΟΝΗΣΟΣ χωρίς επιβάτες για την μεταφορά των σκουπιδιών απ’ την Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη, είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Σκουλίκια που έχουν ξεφύγει από τα αποριμματοφόρα, μαζί με ακαθαρσίες, στο πάτωμα του πλοίου και φυσικά έντονη βρώμα και δυσοσμία. 

Το βίντεο μας έστειλε ένας από τους ελάχιστους επιβάτες του δρομολογίου, μάλλον κάποιος οδηγός και δείχνει τα σκουλίκια που έχουν ξεφύγει απ’ τα σκουπίδια, να κυκλοφορούν παντού και φυσικά τις ακαθαρσίες που τρέχουν. Επιβεβαιώνοντας την έκθεση της Τριμελούς επιτροπής της Περιφέρειας, η οποία στο πρώτο δρομολόγιο έκανε έλεγχο και αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να μεταφέροντραι τα απορίμματα με ειδικά δρομολόγια, χωρίς την παρουσία κόσμου. Κάτι φυσικά που υποστηρίζει ιαι η εταιρεία SAOS Ferries, η οποία ανέλαβε να καλύψει το κόστος της μεταφοράς μέχρι τέλη Αυγούστου, ελπίζοντας να βρεθεί λύση από την δημοτική αρχή.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι όμως ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στον δήμαρχο Θανάση Βίτσα, τον Αντιδήμαρχο του και υπεύθυνο καθαριότητας κ.Γαλατούμο, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και γιατρό στο επάγγελμα Παναγιώτη Παππά, τον επίσης γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Βογιατζή, οι οποίοι λόγω ιδιότητας θα έπρεπε να είναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην μεταφορά σκουπιδιών και ανθρώπων μαζί, αλλά επιμένουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την υγεία των επιβατών.

Μαζί με αυτούς, αφιερωμένο και στην κυρία Ευαγγελία Βάβουρα, διευθύντρια του Γυμνασίου Σαμοθράκης, δημοτική σύμβουλο  του κ.Βίτσα και συνάδερφο στην εκπαίδευση, οι οποίοι όπως μάθαμε ισχυρίστηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη των επαγγελματιών και των φορέων που έγινε στη Σαμοθράκη, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μεταφέρονται μαζί άνθρωποι και σκουπίδια. Προφανώς και ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που βλέπουμε στο βίντεο, αφού επιτρέπεται από το νόμο. Κι όλοι αυτοί, η παρέα του δημάρχου Βίτσα, υποτίθεται διασφαλίζουν τα συμφέροντα των κατοίκων της Σαμοθράκης.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ όλοι μαζί για τον δήμαρχο του νησιού και τους συνεργάτες του. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και πιθανόν θέλουν να τους ξαναψηφίσουν.