ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!!! Σε εταιρεία του… Πύργου Ηλείας ανέθεσε απ’ ευθείας ο Πουλιλιός την διαχείριση Δημοτικών Τελών

ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!!! Σε εταιρεία του… Πύργου Ηλείας ανέθεσε απ’ ευθείας ο Πουλιλιός την διαχείριση Δημοτικών Τελών

Το… όργιο των απ’ ευθείας αναθέσεων δήμων και δημάρχων του Έβρου σε εταιρείες εκτός πόλεων, νομού και Περιφέρειας, το επισημαίνει συνέχεια το Evros-news.gr, παρουσιάζοντας με έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ συγκεκριμένα παραδείγματα. Ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός όμως, κυριολεκτικά το…τερμάτισε. 

Έκανε απ’ ευθείας ανάθεση για το θέμα της ανάλυσης και διαχείρησης των δημοτικών τελών και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας σε εταιρεία που βρίσκεται στον… Πύργο Ηλείας. Που την βρήκε ο αθεόφοβος εκεί την συγκεκριμένη εταιρεία και της ανέθεσε έργο αξίας 12.400 ευρώ; Σε όλο τον Έβρο, την Θράκη, την Βόρεια Ελλάδα δεν υπήρχε κάποια και έφτασε ως την Πελοππόνησο;

Προφανώς και μέχρι το ποσό των 20.000 είναι νόμιμο να ανατίθεται απ’ ευθείας από δήμους κάποια υπηρεσία, αλλά ο Πουλιλιός έφτασε μέχρι τον..,. Πύργο της Ηλείας. Κι ύστερα ο ίδιος και οι άλλοι δήμαρχοι του ΄Εβρου, κατηγορούν το αθηνοκεντρικό κράτος ότι δεν βοηθάει την ανάπτυξη του ακριτικού νομού και δεν στηρίζει την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων. Και με τις αποφάσεις τους τόσο αυτός όσο και οι άλλοι συνάδερφοι του, κάνουν τα ίδια και χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥΛΙΛΙΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ Evros-news.gr: Επειδή το κακό με τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε εταιρείες εκτός νομού έχει παραγίνει, μήπως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (ΟΕΒΕΣΕ) Θανάσης Μπέλλας (που είναι και Σουφλιώτης) και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του νομού, να πάρουν θέση και να αντιδράσουν; Γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την… ξενομανία των δημάρχων μας.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*