Θρήνος στην περιοχή Διδυμοτείχου. Νεκρός ο 31χρονος Κώστας Κ. απ’ το Ποιμενικό σε τροχαίο

Θρήνος στην περιοχή Διδυμοτείχου. Νεκρός ο 31χρονος Κώστας Κ. απ’ το Ποιμενικό σε τροχαίο

Θρήνος σε ολόκληρη την περιοχή Διδυμοτείχου, αφού το απόγευμα έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω απ’ το χωριό Μάνη, ο 31χρονος Κώστας Κ., από το Ποιμενικό Διδυμοτείχου, όταν το αυτοκίνητο του ξέφυγε απ’ την πορεία του και ανετράπη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τροχαίας και όσους βρέθηκαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος, φαίνεται ότι ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο και έφυγε απ΄τον δρόμο, αλλά δυστυχώς και ο ίδιος έξω απ’ το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να τον καταπλακώσει και να χάσει την ζωή του, μόλις στα 28 του χρόνια.

Στο πένθος βυθίστηκαν όχι μόνο η οικογένεια του, οι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του, αλλά και ολόκληρη η περιοχή του Διδυμοτείχου, αφού πολλοί γνώριζαν τον χαμογελαστό και… έξω καρδιά Κώστα και το σοκ της απώλειας του είναι τεράστιο.

Ο Κώστας Κ. ήταν ΕΠΟΠΟ (Επαγγελματίας Οπλίτης), συγκεκριμένα Λοχίας Πεζικού, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»). Φυσικά στο πένθος βυθίστηκε και ο Στρατός Ξηράς από το θάνατο του συντοπίτη μας επαγγελματία οπλίτη, ενώ σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού που εξέδωσε ανακοίνωση:

“Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός υπηρεσίας, έξω από το χωριό Μάνη στον Βόρειο Έβρο.

Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου συναδέλφου”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία είναι ΑΡΧΕΙΟΥ και όχι από το σημερινό δυστύχημα