Πανηγυρική επιβεβαίωση της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Evros-news.gr. Ο αδερφός του Μιχάλη STAVENTO επιβεβαίωσε ότι γέννησε η Ήβη Αδάμου

Πανηγυρική επιβεβαίωση της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Evros-news.gr. Ο αδερφός του Μιχάλη STAVENTO επιβεβαίωσε ότι γέννησε η Ήβη Αδάμου

Πανηγυρική επιβεβαίωση της χθεσινής πανελλήνιας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Evros-news.gr, ότι ο Μιχάλης STAVENTO και η Ήβη Αδάμου έγιναν γονείς από την Τρίτη 12 Ιουνίου, είχαμε πριν λίγες ώρες από τον αδερφό του Αλεξανδρουπολίτη συνθέτη και τραγουδιστή, τον Ανδρέα Κουϊνέλη.

Συγκεκριμένα, ως θείος πλέον ανέβασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου είναι  με τον ο αδερφό του Μιχάλη STAVENTO, ο οποίος μαζί με την Ήβη Αδάμου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έγιναν γονείς ενός χαριτωμένου κοριτσιού και σχόλιο: “Πετάω ψηλά”. Επιβεβαιώνοντς ότι η Κύπρια τραγουδίστρια και αγαπημένη της νεολαίας, γέννησε στο μαιευτήριο της Αθήνας.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr, οι φίλοι και γνωστοί του Μιχάλη Κουϊνέλη από την Αλεξανδρούπολη, γνώριζαν πως έγινε πατέρας από την Τρίτη, αφού χθες μίλησαν μαζί του και του εύχονταν να τους ζήσει μαζί με την Ήβη η μικρή τουςν κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Έγιναν γονείς από χθες Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου, που γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*