Λαμπάκης: Απ’ ευθείας ανάθεση εντύπων για την έκθεση Alexpo 2018 στην μητέρα της βουλευτού Ν.Γκαρά

Λαμπάκης: Απ’ ευθείας ανάθεση εντύπων για την έκθεση Alexpo 2018 στην μητέρα της βουλευτού Ν.Γκαρά

Ανάμεσα στις συνεχείς απ’ ευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες εκτός Αλεξανδρούπολης και νομού Έβρου, ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, αποφάσισαν να κάνουν και μια ανάθεση σε εταιρεία του Έβρου. Και ποιά επέλεξαν για το έντυπο υλικό που θα χρειαστεί στην  18η Διεθνή έκθεση Αλεξανδρούπολης «ALEXPO 2018» που ξεκινάει αύριο; Την εταιρεία της κυρίας Χρυσής Εμμανουηλίδου, μητέρας της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο κ.Λαμπάκης έχει άριστες σχέσεις με την νεαρή βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολύ καλές σχέσεις έχει γενικότερα με το κυβερνών κόμμα. Στου οποίου την στήριξη είναι ξεκάθαρο ότι προσβλέπει, είτε είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, είτε… μετακομίσει στην Περιφέρεια. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα 14 Ιουνίου στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

“Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο ” Δαπάνες συμμετοχής σε συνέδρια, συναντήσεις & διαλέξεις (συνδιοργάνωση) (προμήθεια εκτυπωτικού υλικού
στο πλαίσιο της 18ης Διεθνούς έκθεσης Αλεξ/πολης «ALEXPO 2018»)’’.


Β. Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στην κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ με ΑΦΜ 094505862, Δ.Ο.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Τ.Κ. 68200, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2552027333 – 27939, των παρακάτω υλικών:

Προφανώς είναι νόμιμη η συγκεκριμένη απ’ ευθείας ανάθεση στην οικογενειακή επιχείρηση της κυρίας Γκαρά (εκεί ως δημοσιογράφος δούλευε η ίδια μέχρι να εκλεγεί βουλευτίνα), αφού κάθε δήμαρχος μπορεί να αναθέτει απ’ ευθείας μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ υπηρεσίες. Απλά επισημαίνουμε την συγκεκριμένη επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΚΑΡΑ